Cătălin Măruță, adevărul despre averea strânsă împreună cu Andra: „Am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau”

Cătălin Măruță le-a vorbit urmăritorilor săi despre realizările lui și ale soției sale, Andra, după mai bine de 20 de ani de muncă.

18 aug. 2023, 16:31
Cătălin Măruță, adevărul despre averea strânsă împreună cu Andra: „Am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau”

Cătălin Măruță e unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune din zona de divertisment și, la cei 45 de ani ai săi, spune că deja se gândește la pensionare. Prezentatorul e de 20 de ani pe micul ecran și continuă să facă emisiuni cu aceeași pasiune și după atâta timp.

Citește și Angela Similea, probleme financiare majore. Dată afară din casă, artista stă la mila prietenilor

Cătălin Măruță a spus că observă în mediul online o nouă generație de oameni de TV care vor acapara și televiziunea în curând.

„Număr deja mai bine 13 ani de când sunt la Pro TV și încă 10 în care am lucrat la TVR, dar să știi că încă nu mă gândesc la pensie! (râde) Este un domeniu cu o inerție mare, apar greu fețe noi, dar totuși cred că vin din urmă unii din social media și le urez mult succes!”, a declarat Măruță pentru Viva.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cătălin Măruță a dezvăluit că el și soția au obținut tot ceea ce au prin propria lor muncă, ceea ce îi face să rămână cu picioarele pe pământ.

Citește și Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a mai spus prezentatorul.