Cătălin Măruță aruncă săgeți otrăvite către Georgiana Lobonț, care i-ar fi luat fața Andrei: „N-am găsit sală pentru spectacol… Lasă că fac alții”

În ultima perioadă, Cătălin Măruță a fost protagonistul mai multor derapaje. Recent, prezentatorul de la Pro TV a jignit un internaut după ce acesta făcuse o glumă. Apoi, a atacat-o subtil pe Georgiana Lobonț din cauza căreia, se pare, Andra nu a mai avut loc la Sala Palatului, ca să-și susțină concertul de Crăciun.

22 dec. 2023, 12:46
Cătălin Măruță aruncă săgeți otrăvite către Georgiana Lobonț, care i-ar fi luat fața Andrei: „N-am găsit sală pentru spectacol… Lasă că fac alții”

Cătălin Măruță a luat-o la țintă pe Georgiana Lobonț după ce aceasta a susținut un mega-spectacol de Crăciun, la Sala Palatului, pe 19 decembrie. În schimb, Andra, care an de an își susținea concertul de Crăciun la Sala Palatului, nu ar fi mai avut loc de ea. Din acest motiv, prezentatorul de la Pro TV a atacat-o subtil pe Lobonț, fără a o nominaliza, și oprindu-se din a profera prea multe jigniri „că vine Crăciunul„.

Cătălin Măruță o înțeapă pe Georgiana Lobonț după spectacolul de la Sala Palatului: „N-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care…”

Într-un videoclip, postat pe rețelele de socializare, Cătălin Măruță împodobește bradul, alături de soția sa. La un moment dat, prezentatorul TV face o remarcă neașteptată, spunând că partenera lui de viață nu a avut putut concerta anul ăsta la Sala Palatului pentru că nu mai era loc.

Citeste si Culiță Sterp „i-a înfipt cuțitul în spate” Georgianei Lobonț. Cum a reușit manelistul să o țepuiască pe artistă

Turneu, din nou! Mi-au scris mulți că vor”, a spus Andra în clip.

Dacă n-am găsit sală, n-am găsit la Sala Palatului… Lasă că fac alții care… Nu vreau să fiu răutăcios că vine Crăciunul”, a completat-o Cătălin Măruță.

Chiar dacă nu a numit o persoană care i-ar fi putut lua locul soției sale la Sala Palatului, internauții au făcut legătura cu Georgiana Lobonț. Cântăreața a susținut acolo un spectacol de colinde în data de 19 decembrie.

Săgeata lui Măruță a ajuns și la urechile Georgianei Lobonț, însă apropiați ai cântăreței au declarat pentru Fanatik că Georgiana nu este supărată pe remarca făcută de Măruță. Totodată, aceasta ar fi zic că oricine atinge o treaptă importantă a succesului ajunge să îi deranjeze pe alții!

Citeste si Georgiana Lobonț se mută în casă nouă în prag de sărbători! Cum arată cuibușorul de nebunii pentru care artista a scos sute de mii de euro din buzunar. ”E un vis pe care îl am de mică”

Măruță îi răsucește cuțitul în rană Georgianei Lobonț: „Vlăduța este mult mai populară decât tine”

La sfârșitul lunii octombrie, Georgiana Lobonț a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu prilejul lansării piesei pe care o interpretează în colaborare cu Andreea Bănică.

În timpul interviului, chiar când Georgiana Lobonț vorbea despre piesa ei, Măruță a intervenit și a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa artistei, spunând că „Vlăduța este mult mai populară decât tine”.

Georgiana Lobonț s-a simțit atacată și s-a apărat imediat. Artista a spus vehement că Vlăduța a fost pe val la timpul ei, iar acum a venit momentul și pentru alte voci să se remarce.

Da, ok, e mai populară. Ea a fost mai populară la început. Are puține vizualizări comparând cu ce scoate ea de obicei”, a spus Georgiana Lobonț în emisiunea lui Măruță.