Culiță Sterp „i-a înfipt cuțitul în spate” Georgianei Lobonț. Cum a reușit manelistul să o țepuiască pe artistă

Georgiana Lobonț a fost trădată de Culiță Sterp. Ce a putut să-i facă manelistul colegei sale de breaslă cu care a scos o piesă de succes.

11 dec. 2023, 23:11
Culiță Sterp „i-a înfipt cuțitul în spate” Georgianei Lobonț. Cum a reușit manelistul să o țepuiască pe artistă
Georgiana Lobonț, trădată de Culiță Sterp

Georgiana Lobonț a fost trădată de cine nu se aștepta, colegul ei de breaslă, cel cu care a și lansat o piesă de succes, Culiță Sterp. Cântăreața de muzică de petrecere a fost lăsată cu ochii-n soare de artist într-un moment foarte important pentru cariera ei.

Georgiana Lobonț a scos împreună cu Jador și culiță Sterp piesa „Am realizat în toți anii”, a cărei videoclip a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista s-a pregătit luni bune pentru un spectacol de zile mari în Cluj Napoca, la BT Arena. Artista avea o serie de invitați pe 3 decembrie, iar unul din oamenii pe care se baza, Culiță, a ales să nu mai urce pe scena spectacolului.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au planuri de nuntă? Imaginile care îi dau de gol. Au fost prezente și fetele ei 

Potrivit Fanatik, manelistul ar fi anunțat în ultima clipă că nu se mai prezintă la evemiment, motivul invocat fiind că a găsit un alt eveniment unde să cânte.

Artistul ar fi evitat să urce pe scenă, gratis, în calitate de invitat, alături de Georgiana Lobonț. Invitații nu ar fi fost plătiți de către artistă, probabil acesta fiind și motivul trădării lui Culiță Sterp.

Chiar și așa, spectacolul susținut de Georgiana a fost un adevărat sicces, arena fiind arhiplină. Oamenii s-au bucurat de melodiile cele mai în vogă ale artistei.

Citește și: Ce legătură există între Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu. ”Întotdeauna revederea cu el e o plăcere”

Georgiana Lobonț va avea un spectacol și la Sala Palatului, în data de 19 decembrie, dar rămâne de văzut dacă Step va apărea aici.

„Dar e o realizare mare, mare pentru mine. Am pregătit până la cel mai mic detaliu, Am regizori care se ocupă de toată partea asta de regie, ca spectacolul să fie reușit. Lucrez numai cu oameni profesioniști. Am grijă ca totul să fie bine pus la punct.

Am grijă și ca sonorizarea să fie foarte bună. Am orchestră foarte mare. Sunt vreo 30 de instrumentiști care vin special din Chișinău pentru noi. Am vreo 14 invitați”, a povestit Georgiana Lobonț, în urmă cu o lună, pentru sursa citată.