Cătălin Măruţă, prima declaraţie despre retragerea de la TV. „Nu cred că o să fiu prezentator”

Cătălin Măruță, în vârstă de 45 de ani, a făcut mărturisiri legate de cariera sa şi a dezvăluit că nu se vede ca fiind prezentator "până la ultima suflare". Omul de televiziune a mai precizat că va continua să facă această meserie deoarece îi place şi nu a obosit.

07 nov. 2023, 16:27
Cătălin Măruţă, prima declaraţie despre retragerea de la TV. „Nu cred că o să fiu prezentator”
Cătălin Măruţă, prima declaraţie despre retragerea de la TV

Cătălin Măruţă, prima declaraţie despre retragerea de la TV. „Cred că de 20 de ani aud că social media va înlocui televiziunea, iar de vreo 10 ani că generaţiile noi gândesc altfel. Da, tehnologiile din jurul nostru se schimbă şi noi ne schimbăm, dar oamenii mereu vor dori să audă poveşti despre alţi oameni şi vor dori să se conecteze cu alţii prin emoţii simple, sincere. Că poveştile vor fi spuse la ora 18:00 sau la ora 15:00, că vor fi pe TV sau pe TV şi online, acestea sunt detalii. Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare, dar deocamdată îmi place ceea ce fac, nu am obosit, sunt foarte bucuros să fac parte din vieţile oamenilor care ne urmăresc şi am de gând să fac asta şi în continuare”, a declarat Cătălin Măruță pentru Pagina de Media.

Citeşte şi: Mircea Radu, anunţ neaşteptat despre căsnicia cu Raluca. Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani: „Sunt tot felul de probleme”

Cătălin Măruță  și partenera lui de viață, Andra sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. „Încerc să îmi planific timpul cât mai bine, astfel încât să mă împart între familie şi activităţile care îmi dau sens şi bucurie. Prioritizez: nu mai fac, ca acum zece ani, chiar totul singur şi nu mai accept orice invitaţie, orice proiect.Copiii mă ţin foarte activ, îi duc la şcoală, mă joc cu ei sau mă plimb cu bicicletele, facem tot felul de activităţi. Eu nu sunt genul de om care îşi încarcă bateriile stând în pat, ci mai degrabă făcând lucruri diverse, cu oamenii dragi. Nu sunt Superman, sunt şi zile în care, recunosc, nu ştiu cum să trag de mine până la finalul zilei, dar cumva mereu reuşesc. Şi, uite aşa… mă declar un om împlinit şi fericit”, a mai spus Cătălin Măruţă.

Citeşte şi: Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se căsătoreşte cu Iulia Mîzgan. Se iubesc de 11 ani şi au împreună doi copii

În această toamnsă  se împlinesc 16 ani de când Cătălin Măruţă realizează emisiuni pentru Pro TV, iar din februarie 2021 realizează, în fiecare săptămână, şi un podcast, pentru canalul propriu de YouTube, intitulat „Acasă la Măruţă”.