Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Gestul care duce scandalul la nivel maxim!

Mihai Bendeac a lansat o serie de acuzații la adresa prezentatorului TV Cătălin Măruță, spunând faptul că acesta l-ar fi hărțuit cu apeluri, pentru a-l invita în cadrul podcastului său.

04 aug. 2021, 17:17
Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Gestul care duce scandalul la nivel maxim!

Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Cătălin Măruță pare să fie protagonistului unei alte dispute, după ce s-a încheiat cearta cu Alex Velea.

Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia.

Prezentatorul de la Pro TV este acuzat de hărțuire de Mihai Bendeac, juratul de la iUmor. Bendeac a postat un mesaj prin care explică ce i s-a întâmplat din momentul în care a fost invitat în cadrul unui podcast. Însă, pe de altă parte, Măruță pare să îi fi transmis un „mesaj subliminal”  actorului. Acesta a filmat mai multe bunătăți, primele fiind niște gogoși, probabil cu referire la faptul că actorul „ar vinde gogoși” despre acest subiect.

Conflict neașteptat în showbiz! Mihai Bendeac către Cătălin Măruță: „Nu mă mai hărțui! Chem Poliția”

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcas-ul său. Însă atunci când a refuzat, prezentatorul de la PRO Tv nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit. „M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a sris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat, iar actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu este lăsat în pace. „Băi, Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p…!”, a mai spus Mihai Bendeac.