Conflict neașteptat în showbiz! Mihai Bendeac către Cătălin Măruță: „Nu mă mai hărțui! Chem Poliția”

Cătălin Măruța se află în centrul unui nou conflict, iar de data aceasta cel care îi reproșează prezentatorului PRO TV că ar fi prea insistent este chiar Mihai Bendeac.

03 aug. 2021, 22:49
Conflict neașteptat în showbiz! Mihai Bendeac către Cătălin Măruță: „Nu mă mai hărțui! Chem Poliția”

Cătălin Măruța

este din nou ținta unui nou scandal, iar cel care aruncă reproșuri dure la adresa prezentatorului PRO TV că este chiar Mihai Bendeac.

Așa-zisul conflict între cele două vedete a pornit de la invitația pe care Măruță i-a făcut-o lui Mihai Bendeac de a participa la podcastul prezentatorului PRO TV.

Bendeac susține că a refuzat politicos invitația. Problema a fost că Măruța a continuat să insiste și să facă presiuni asupra juratului de la iUMOR, fapt care l-a enervat la culme pe Bendeac, care a răbufnit cu o declarație teribil de neașteptată pe rețelele de socializare.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Avertismentul lui Mihai Bendeac nu a avut vreun efect asupra ambiției prezentatorului PRO TV care a insistat cu invitația la podcast.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai spus Mihai Bendeac, potrivit CanCan.

Cătălin Măruţă s-a destăinuit. Care este defectul lui, dar şi cel mai mare regret

Cătălin Măruţă

s-a destăinuit. Chiar dacă se declară împlinit din punct de vedere personal, dar şi profesional, prezentatorul a recunoscut care este cea mai mare teamă a lui. Nu a ocolit nici subiectul despre aspectul fizic, dezvăluind că dorinţa cea mai mare este să aibă pătrăţele pe abdomen.

„Cea mai mare teamă a mea este să nu am timp pentru oamenii pe care îi iubesc. Dacă aş putea să mă reîncarnez, aş prefera într-un animal de companie care să locuiască împreună cu o familie cu copii. Legat de aspectul fizic, aş vrea să am pătrăţele pe abdomen, normal.

Cel mai mare regret al meu este că nu am făcut copiii mai devreme. Mi se pare culmea durerii să fii singur.

Cel mai mare defect este că mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi şi place ce fac„, a declarat Cătălin Măruţă pentru Viva.ro.

La întrebarea „Ce admiri cel mai mult la o femeie?”, prezentatorul a răspuns: „Empatia și inteligența emoțională. Din aceste puncte de vedere, femeile sunt mult superioare bărbaților, cum spunea și dr. Cristian Andrei într-unul dintre podcasturile mele„.