Cătălin Măruţă a dezvăluit marea SURPRIZĂ pe Facebook

Anul acesta a fost unul foarte încărcat de evenimente pozitive pentru Cătălin Măruţă. Fie că a plecat în vacanţă cu soţia şi copilul său, fie că şi-a îmbunătăţit look-ul, fie că a primit numeroase premii pentru efortul ce-l depune zilnic la realizarea emisiunii, Măruţă s-a bucurat de toate evenimentele la care a luat parte. Recent, vedeta postului ProTV a fost premiat pentru "emisiunea mamă", emisiune care la propulsat în carieră.

RomaniaTV.net
29 dec. 2014, 09:21

Cătălin Măruţă a devenit o figură emblematică a anului 2014, an care mai are puţin şi se înnoieşte. Prezentatorul celei mai urmărite emisiuni de scandal a fost premiat de-a lungul anului cu câteva dintre premiile de marcă ale teleziviunii.

Andra şi Cătălin Măruţă, vedete la Gala premiilor TV Mania

Ultimul premiu acordat lui Cătălin Măruţă a fost „Pentru cea mai iubită emisiune (Tonomatul DP2)”, emisiune emblematică atât pentru prezentatorul de la Pro, cât şi pentru televiziunea publică. Pentru că după acest premiu Cătălin are o satisfacţie deosebită, el a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit. De asemenea, alăturat mesajului, Măruţă a postat şi câteva poze de la eveniment.

„M-am întors în timp, într-o împrejurare frumoasă…Am primit premiul – „Pentru cea mai iubită emisiune (Tonomatul DP2)” în ultimii 25 de ani, de la televiziunea publică. Sunt deja de mulţi ani la Pro TV şi sunt foarte fericit pentru întorsătura aceasta profesională, dar nu sunt genul care uită de unde a plecat. Am lucrat ani de zile la televiziunea naţională cu oameni extraordinari şi am învăţat lucruri interesante, care m-au ajutat să ajung mai departe. Totul are un rost, cum se spune. Am primit acest premiu cu imensa emoţie şi bucurie, de la Iuliana Tudor. Sunt recunoscător tuturor celor care n-au uitat colaborarea mea cu această televiziune şi anii mei de tinereţe, de frumoasă inocenţă, de speranţă… Mulţumesc!…”, a scris Cătălin Măruţă pe reţeaua sa de socializare.

Citeşte şi  Andra şi Cătălin Măruţă, fotografia cu zeci de mii de like-uri pe Facebook