Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

Cătălin Măruță se află din nou în mijlocul unui scandal controversat, având ca protagoniste pe Alexandra Stan și Ioana Ignat. Zilele acestea, pe TikTok, fanii dezbat din nou motivul pentru care Alexandra Stan a refuzat să mai apară în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar Ioana Ignat a avut și ea un schimb de replici tensionat cu prezentatorul TV.

29 ian. 2024, 16:59
Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV
Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Chiar dacă au trecut ani de la momentul incidentelor, scandalurile în care Cătălin Măruță a fost implicat își fac din nou simțită prezența. Un clip viral cu Alexandra Stan dintr-un podcast, în care cântăreața făcea dezvăluiri despre Cătălin Măruță, alimentează discuțiile pe rețelele de socializare, scrie Fanatik.

Fanii de pe TikTok speculează și comentează motivul pentru care Alexandra Stan a ales să nu mai participe în emisiunea lui Cătălin Măruță. Un clip din podcastul lui Damian Drăghici, acum doi ani, a adunat peste 660.000 de vizualizări, readucând în prim-plan acuzațiile și nemulțumirile cântăreței.

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță. M-am supărat foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra, cu toate că multă lume vorbea despre el ce face la TV. A trecut peste tot managementul meu de a nu difuza un anumit material. L-a dat cu două săptămâni înainte. A scris niște lucruri foarte nasoale, eu am fost la doctor și mi s-a zis că nu pot să fac copii un an și dacă fac e o provocare că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. N-o să mai merg niciodată în emisiune la el, pentru niciun ban pe lumea asta! Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și oamenii m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan.

@dragos.gabriel89 #foryou #alexandrastan #catalin #fyp #catalinmaruta #andramaruta #fypシ #evamaruta #foryoupage #fypシ゚ #davidmaruta #jeandelacraiova #jeandelacraiovasivalivijelie #viral #misiuneatiktok #intrupeforyou #goviral #viralvideo #viraltiktok #virall #podcast #podcastclips #fypage ♬ sunet original – 🔝DRAGOS GABRIEL👑

În emisiunea sa, Cătălin Măruță a respins vehement toate acuzațiile aduse de Alexandra Stan, contracarând declarațiile acesteia. Prezentatorul TV a afirmat că cântăreața a mințit și că situația nu stă așa cum a fost prezentată în spațiul public.

Citeşte şi: Scena revoltătoare din filmul ”Tati part-time”. Eva Măruță îl întreabă pe Alex Bogdan dacă urmează să întrețină relații intime cu Doina Teodoru. Toți copiii care au mers la cinema au văzut asta

Ioana Ignat, altă vedetă invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, a avut o reacție aprigă atunci când a fost întrebată despre Sebastian Dobrincu, iubitul său. Schimbul de replici a devenit tensionat, iar artista a respins vehement insistențele prezentatorului privind relația sa personală.

„Vrei să te oprești, te rog frumos? Te rog frumos! Când am venit cu el la emisiune, am vorbit despre el, acum nu cred că este cazul să vorbim despre el”, a spus Ioana Ignat.

Nu doar Alexandra Stan și Ioana Ignat au avut neînțelegeri cu Cătălin Măruță. Bianca Drăgușanu și Alex Velea sunt alte două vedete care s-au simțit deranjate de atitudinea prezentatorului TV.

„Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăguşanu.

„Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați”, a spus şi Alex Velea.