Scena revoltătoare din filmul ”Tati part-time”. Eva Măruță îl întreabă pe Alex Bogdan dacă urmează să întrețină relații intime cu Doina Teodoru. Toți copiii care au mers la cinema au văzut asta

O scenă revoltătare, dar trecută cu vedera de mulți, are loc în filmul Tati part-time. Este incredibil ce îl întreabă Eva Măruță pe Alex Bogdan în film.

27 ian. 2024, 15:56

O scenă revoltătoare are loc în filmul Tati part-time. Toți cei care au văzut filmul au remarcat-o, însă nimeni nu a avut curajul să vorbească despre ea.

În film, la un moment dat, personajele interperate de Alex Bogdan și de Eva Măruță se întâlnesc în lift cu colega lui. Aceasta, interpretată de Doina Teodoru, este fiica patronului. Ea este atrasă de Alex Bogdan și îi transmite pe un ton cu subînțeles că trebuie să termine toate proiectele pe care le are în lucru, altfel nu va fi bine pentru el.

Știam că doar te alinți și îți plac copiii”, spune Doina Teodoru în film. ‘‘Ea e colega mea și fiica șefului’‘, îi spune Alex Bogdan Evei Măruță.

După ce aceasta iese din lift, Eva Măruță, martoră fiind la scenă, îl întreabă pe Alex Bogdan dacă urmează să întrețină relații intime cu ea.

Și o să faci sex cu ea?”, spune Eva.

O întrebare absolut ciudată dacă ținem cont că vine din partea unui copil. Totodată, de când s-a lansat filmul, mii de copii au mers în sălile de cinema să vadă filmul și au fost martori la această scenă.

Eva Măruță, lăudată pentru talentul actoricesc

Trecând peste acest lucru, deși au fost mulți care au criticat-o pentru că a fost aleasă să joace în acest film, au fost mulți și cei care au lăudat-o pentru talentul pe care l-a arătat.

Măruță și Andra sunt niște părinți absolut excepționali. Eu îi cunosc, pentru că au stat într-o vilă cumpărată de la mine, înțelegi? Sunt niște părinți excepționali. Sunt unii care s-au născut negri în cerul gurii, ca măgarul în capul pistei. Un copil nici nu știe să se apere, săracul. Bine, că nici nu prea aude treburile astea, dar vreau să-ți mai spun o chestie. Pe mine mă înjurau câte 55 de mii de oameni și mă duceam direct în mijlocul lor.

Niciodată nu e criticat un tâmpit, numai un om care face bine, un om care e de succes. De asta au criticat-o, că e de succes, bineînțeles. Ar trebui să îi motiveze mai tare. Doamne, suntem fiare.

Domnule, ăia, amărâții, care n-au după ce bea apă, ar vrea ca și copiii lor să fie acolo. Și nu ajung niciodată. Că e de asta, Dumnezeu n-a făcut toată lumea egală. Dar n-aș vrea să vorbesc despre copii. E o familie deosebită”, a spus Mitică Dragomir.