Cătălin Măruţă, reacţie virulentă după ce a fost criticat în spaţiul public. Cine sunt cei doi care l-au scos din pepeni pe Măruţă şi cum a răspuns acesta

Cătălin Măruţă "a luat foc" după ce a fost acuzat de două vedete că rubrica „Sosurile picante”, din emisiunea sa, este una prin care el îşi manipulează invitaţii. Măruţă a ţinut să le răspundă destul de vehement lui Dinu Maxer şi Mădălin Ionescu, cei care l-au acuzat pe prezentatorul de la Pro Tv.

10 iun. 2023, 16:05
Cătălin Măruţă, reacţie virulentă după ce a fost criticat în spaţiul public. Cine sunt cei doi care l-au scos din pepeni pe Măruţă şi cum a răspuns acesta

Cătălin Măruţă a fost foc şi pară din cauza acuzelor care i-au fost aduse de Dinu Maxer şi Mădălin Ionescu. Pe scurt, cei doi l-au acuzat pe Măruţă că foloseşte rubrica „Sosurile picante”, din cadrul emisiunii sale, pentru a manipula invitaţii.

Dinu Maxer a fost cel care l-a acuzat pe Cătălin Măruță că ar fi manipulat-o pe fosta lui soție, cu ajutorul acestei rubrici.
„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a susţinut Dinu Maxer.

Citeşte şi Soţia lui Alexandru Arşinel, Marilena, a murit, la nouă luni după decesul celebrului actor

Cătălin Măruţă a a vut o reacţie vehementă, explicând cum au stat lucrurile şi l-a acuzat, la rândul său, pe Dinu Maxer, că a găsit o modalitate de a fi pe prima pagină a ziarelor, folosindu-se de emisiunea lui.

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată. A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis : Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva”, a precizat Măruţă.

Citeşte şi O vedetă Only Fans a dat un răspuns genial, într-o emisiune TV şi şi-a rotunjit veniturile în câteva minute. Ce a spus Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete Only Fans

Şi Mădălin Ionescu, participant la emisiunea lui Cătălin Măruţă, a spus că nu s-a simţit în largul lui la rubrica respectivă, dar moderatorul de la Pro Tv a ţinut să-i dea replica.

„Un alt băiat care nu își aduce aminte unde vine, cu toate că a avut primite linkurile pe WhatsApp de la colegii mei, este Mădălin Ionescu. A dat un interviu la un moment și a zis că a căzut într-o capcană. După rubrică mi-a dat și un mesaj: Mister, cred că a ieșit un pic bizar. Nu eram familiarizat cu regulile. A fost pe repede înainte, fapt care a făcut ca afirmația aia cu sexul să fie un pic nepotrivită. Era o ironie. Eu sunt tătic pe discuții libere. Mi-am ieșit un pic din mână. Dacă mă consultați înainte în privința întrebărilor ar fi ieșit mai interesant”, a fost explicaţia lui Cătălin Măruţă pentru Mădălin Ionescu.