Soţia lui Alexandru Arşinel, Marilena, a murit, la nouă luni după decesul celebrului actor

Marilena, soţia lui Alexandru Arşinel, a murit, la 9 luni de la decesul celebrului ei soţ. Anunţul a fost făcut de fiul ei, Cristian, pe o reţea de socializare.

10 iun. 2023, 12:12
Soţia lui Alexandru Arşinel, Marilena, a murit, la nouă luni după decesul celebrului actor

Soţia regretatului Alexandru Arşinel, Marilena, a murit la nouă luni după ce a rămas văduvă. Ea a avut un accident, în 2016,  în urmă căruia a rămas imobilizată, iar în ultima vreme fusese diagnosticată cu pneumonie. Decesul a fost anunţat de unul dintre fiii săi, Cristian.

Citeşte şi Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”

„Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc mama!”, a fost mesajul postat de Cristian.

Citeşte şi Cine e Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o cu toporul în cap pe Dana Roba. Arbitru de fotbal, investitor, antrenor și jucător în ligile inferioare

Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în vara lui 1968. Ei au ales atunci ca pe verighete să fie trecut anul în care s-au cunoscut, 1966. Alexandru şi Marilena au doi băieţi, Bogdan şi Alexandru, niciunul dintre ei nefiind actor, precum tatăl lor.