Cătălin Moroşanu a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul

Cătălin Moroşanu a devenit tată pentru a doua oară. Georgiana, soţia luptătorului K1, a născut prematur un băieţel. Moroşanu a făcut publică prima fotografie cu bebeluşul.

11 feb. 2022, 22:07
Cătălin Moroşanu a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul

Cătălin Moroşanu a devenit tată pentru a doua oară. Luptătorul de K1 şi soţia sa au ţinut totul secret timp de două luni.

Cătălin Moroşanu a devenit tată pentru a doua oară

Luptătorul K1 a povestit că soţia sa a născut pe 1 decembrie un băieţel minunat. Moroşanu a dezvăluit că atât el şi soţia sa şi-au dorit enorm al doilea copil.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu rupe tăcerea despre divorţ. Ce mărturisiri a făcut: „M-am enervat foarte tare de data asta”

„Sunt foarte fericit. A fost născut pe 1 decembrie. O să fie un patriot, ca și tac-su. Nu mă așteptam să am băiat. Mi-am dorit al doilea copil. S-a întâmplat după ce m-am întors de la Survivor. Georgiana a rămas însărcinată. Am fost mai liniștiți. Am mai încercat până acum. Așa a vrut Dumnezeu. S-a născut mai devreme. Ea a mers la control și a aflat că trebuie să nască. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. Îl cheamă Nicolas Patrick. Era așa micuț”, a declarat Moroșanu la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, au sărbătorit recent 20 de ani de relație. Fostul luptător a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook.

„20 de ani de relație!!!! Îți multumesc că mi-ai fost alături și la bine și la rău, îți mulțumesc că mi-ai dăruit 2 copii frumoși, îți mulțumesc ca exiști draga mea soție!”, a scris Cătălin pe Facebook.

Moroşanu şi Georgiana s-au cunoscut în adolescență, s-au căsătorit și au făcut doi copii frumoşi, iar acum se pot lăuda cu o căsnicie frumoasă, în ciuda problemelor apărute pe parcurs.

Citeşte şi Veste teribilă primită de Cătălin Moroșanu de la tribunal. Ce au decis judecătorii

„Eu nu știu cum m-a suportat femeia asta. Sunt norocos că am cunoscut-o pe Georgiana și că mi-a fost alături de la bun început. Nu am fost vedetă, făceam naveta cu trenul împreună. Sunt chestii frumoase care au fost bine înfipte în subconștientul nostru și cred că lucrurile astea ne-au ținut împreună.

Am luat-o de tânără, nu a avut timp să mai găsească alt bărbat. Am luat-o din prima. Am fost mici împreună, am reușit să ne acceptăm unul altuia defectele. Pe de o parte e și bine (n.r. – că stau la distanță unul de celălalt mult timp), când venim acasă, e altă senzație când stăm împreună. Nu ne invadăm unul altuia spațiul. Relația înseamnă compromis, relația înseamnă respect față de partenerul tău”, a declarat Moroșanu la Antena Stars.