Cătălin Moroșanu, adevărul despre divorț: ,,Certurile între noi porneau mereu de la faptul că nu petreceam suficient timp împreună”

Cătălin Moroșanu a făcut precizări referitoare la căsnicia sa, în condiţiile în care, în ultima vreme, în spaţiul public au apărut zvonuri că ar divorţa.

25 sept. 2021, 21:23

Recent, Moroşanu a publicat o fotografie în care apare alături de Georgiana, iar mesajul pe care l-a transmis este unul care nu lasă loc de interpretări:

Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou.

Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun. Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile. Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda. Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!”, a scris sportivul pe reţelele sociale.

Citeste si Ilie Năstase mai vrea un copil, la 75 de ani: „Vor zice ăștia că sunt Superman! Nu ştiu dacă o fac următoarea Simona Halep, eu aş vrea”

Cătălin Moroşanu, despre divorţ: „Petreceam foarte puţin timp împreună”

Sportivul a mărturisit că mai există mici certuri între ei, ca în orice cuplu. Iar motivul discuţiilor dintre ei este, de cele mai multe ori, lipsa timpului.

Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru”, a mai transmis sportivul.

Citeste si Despărţire şoc în showbiz, la cinci luni după ce au anunţat că sunt părinţii unui băieţel