Despărţire şoc în showbiz, la cinci luni după ce au anunţat că sunt părinţii unui băieţel

Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit la cinci luni după ce au anunțat venirea pe lume a primului lor copil.

25 sept. 2021, 12:25
Despărţire şoc în showbiz, la cinci luni după ce au anunţat că sunt părinţii unui băieţel

Despărţire şoc în showbiz. S-a cunoscut în pandemie, au făcut un copil, iatr acum au venit cu anunţul pe care nu îl aştepta nimeni.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. La câteva zile de la despărțire au decis să-și mai dea o șansă

Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit. Artistul a publicat pe Twitter o declarație prin intermediul căreia a anunțat această despărţire.  Derulo, în vârstă de 32 de ani, care și-a sărbătorit ziua de naștere ieri alături de Jena și fiul lor, a transmis:

„Jena și cu mine am decis să ne despărțim. Este o mamă uimitoare, dar simțim că suntem departe unul de altul în acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”.

Până la acest moment, Jena Frumes nu a reacționat despre despărţire, a postat doar un mesaj adresat băiețelului ei și al cântărețului. „Te iubesc, micuțule! Promit să își dăruiesc toată dragostea de care eu nu am avut parte. Tu meriți totul”, a scris aceasta.

Despărțire în showbiz. Mira a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut în sala de fitness, în urmă cu mai bine de un an de zile, chiar când a început pandemia. Cei doi s-au mutat rapid împreună, iar în luna mai a acestui an au devenit părinții unui băiețel.

https://www.instagram.com/p/CT5QcteliKc/?utm_source=ig_embed