Cătălin Moroşanu, adversar de top luptă în gala Dynamite de la Craiova. Va lupta cu un campion MMA

Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe luptătorul croat Ivu Cuk, la Sala Polivalentă din Craiova, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3, care va avea loc pe 14 decembrie.

06 dec. 2018, 10:39
Cătălin Moroşanu, adversar de top luptă în gala Dynamite de la Craiova. Va lupta cu un campion MMA

Cătălin Moroşanu, 34 de ani, şi-a anunţat retragerea la finalul anului 2019, iar până atunci va continua să lupte în fiecare regiune din ţară pentru a-şi lua adio de la fanii săi. După Bucureşti şi Piatra Neamţ, caravana Dynamite Fighting Show se va opri la Craiova.

Daniel Ghiţă, atac devastator la adresa lui Cătălin Moroşanu. „Fugi ca un laş şi minţi. Fii bărbat!”

În duelul cap de afiş, Moroşanu va da piept cu un croat campion la MMA. În vârstă de 38 de ani, Cuk are 1,80 m şi 105 kilograme, are centura neagră în judo şi este cotat în Top 10 luptători de MMA din Europa la categoria grea. Acesta deţine şi titlul AFSO în kickboxing.

„Va fi ultimul meu meci în Oltenia. Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opţiuni. Am mai luptat de două ori aici şi m-am simţit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie şi cu siguranţă va ieşi un spectacol aşteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Daniel Ghiţă, un nou ATAC VIOLENT la adresa lui Cătălin Moroşanu. Acuzaţii ŞOCANTE

Pe lângă Moroşanu, în cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv sau Marius Tiţă.

Evenimentul va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 19:30.