Daniel Ghiţă, atac devastator la adresa lui Cătălin Moroşanu. „Fugi ca un laş şi minţi. Fii bărbat!”

Daniel Ghiță a lansat un nou atac la adresa lui Cătălin Moroșanu, cei doi fiind în acest moment în negocieri pentru o întâlnire în anul 2019. Ghiță îl descrie pe Moroșanu ca fiind un om "laș și mincinos", care face kickbox-ul de rușine deoarece apare în "show-uri ieftine la TV".

19 nov. 2018, 10:11

„Un luptător profesionist de kickbox nu apare niciodată în show-uri ieftine la TV sau în clipuri unde face sportul de rușine! Ai fost invitat în ring să arăți ce poti! Văd că fugi ca un laș și minți. Unui produs TV nu-i place când este demascat, că pierde votanți și imagine.

Citeşte şi Daniel Ghiţă, un nou ATAC VIOLENT la adresa lui Cătălin Moroşanu. Acuzaţii ŞOCANTE

Ai făcut kickbox-ul de rușine cu aparițiile tale penibile din show-urile TV! Nu promovezi kickbox-ul romănesc, te promovezi pe tine pentru bani! Fără Cuc și fără junglă, vă rog. Păstrați kickbox-ul românesc ca un sport, pe care eu l-am reprezentat cu mândrie pe plan mondial! Fii bărbat, vino în ring și arată ce poți. Că pe Facebook și la TV ești mare ‘campion K1’!”, a scris pe Facebook Daniel Ghiță, potrivit digisport.ro.

Moroșanu vrea să lupte cu Ghiță în prezența unor arbitri străini
Cătălin Moroșanu nu a mai răspuns atacurilor venite din partea lui Daniel Ghiță și s-a limitat să spună: „Să semneze contractul. Eu am acceptat provocarea, am făcut o ofertă concretă. M-am săturat să tot răspund la aberațiile astea”.

Moroșanu a anunțat că va aduce arbitri străini la eventuala luptă, pentru a nu exista interpretări. Condiția este ca lupta să aibă loc în promoția sa, Dynamite Fighting.

Ghiță consideră că dacă se va lupta în promoția lui Moroșanu îi va creste cota de piață și, până acum, a refuzat categoric această variantă.

Daniel Ghiță a revenit după patru ani de pauză în kickbox, făcându-l KO pe Dzevad Poturak, în direct la Digi Sport, după doar un minut și 35 de secunde, însă marea miză a celui mai cunoscut român din kickbox este un meci cu un alt român celebru, Cătălin Moroșanu sau Raul Cătinaș.