Cătălin Moroşanu, despre neînţelegerile cu soţia lui: „Au fost momente grele”

Cătălin Moroşanu a vorbit despre neînţelegerile cu soţia lui. Luptătorul şi partenera lui, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 17 ani. Chiar dacă de-a lungul anilor au existat şi cumpene în viaţa lor, au reuşit să treacă peste şi să rămână împreună.

25 iun. 2021, 09:57
Cătălin Moroşanu, despre neînţelegerile cu soţia lui: „Au fost momente grele”
Cătălin Moroşanu, despre neînţelegerile cu soţia lui

Cătălin Moroşanu, despre neînţelegerile cu soţia lui. Înainte să meargă în  Republica Dominicană, să participe la Survivor România, existau tot mai multe zvonuri despre căsnicia sportivului, potrivit cărora el şi soţia lui ar fi la un pas de divorţ.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni, la Survivor România: „M-am abținut de multe ori”

Cătălin Moroşanu, despre neînţelegerile cu soţia lui

Speculaţiile nu au fost confirmate, iar acum, Cătălin Moroşanu mărturiseşte cu au fost perioade grele în relaţia lui, însă, au reuşit să treacă peste şi să rămână împreună. Sportivul face naveta între Iaşi, acolo unde este familia lui, şi Bucureşti, unde îşi desfăşoară viaţa profesională. Soţia lui are şi ea o afacere, deţine un cabinet stomatologic, căruia i se dedică complet.

Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem.

Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru„, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Viva.ro.

Cătălin Moroşanu: „Nu cred că o să mă mai lupt”

În urmă cu mai bine de două luni Cătălin Moroșanu părăsea competiţia sportivă în urma unei accidentări grave. Din păcate, problemele de sănătate nu s-au ameliorat, sportivul fiind nevoit să renunţe să mai lupte.

Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Cătălin Moroşanu.