Cătălin Moroșanu, decizie bombă după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa obţinută din donaţii

Cătălin Moroșanu a reacționat dur după ce Sergiu Ciobotariu, tatăl care a impresionat o lume întreagă după ce a călărit 40 de kilometri pentru a-şi vedea soţia şi copilul nou-născut, a vândut casa obținută din donații unor interlopi.

30 apr. 2021, 18:06
Cătălin Moroșanu, decizie bombă după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa obţinută din donaţii

Cătălin Moroșanu, decizie bombă după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa. Luptătorul a hotărât să discute cu Sergiu pentru a afla cu exactitate motivul pentru care acesta a înstrăinat casa și a dezvăluit că se aștepta cumva la acest deznodământ.

Cătălin Moroșanu, decizie bombă după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: bă, de ce te-ai întors în sărăcie? Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii! Una la mână! Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea. În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru Antena Sport.

Sergiu, „tăticul călăreţ” din Iaşi, şi-a vândut casa cumpărată din donaţii şi s-a mutat înapoi în baracă. În faţa porţii e parcat un bolid de lux

Cătălin Moroșanu a vorbit despre condițiile precare în care locuia Sergiu Ciobotariu și familia sa înainte ca luptătorul să-i ofere casa. „L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot. Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

Reacţia lui Sergiu, „tăticul călăreţ”, după scandalul cu vânzarea casei primite din donaţii: „Nu mă mai puteam descurca acolo”


loading...
Partenerii noștri