Cătălin Moroșanu, dezamăgit de omul pentru care a cerut românilor să doneze bani: „Nu a avut educație”

Cătălin Moroșanu a oferit o nouă reacție în cazul „Sergiu", bărbatul sărac ce și-a vândut casa oferită de luptător și care „a spart" apoi toți banii obținuți din tranzacție. 

24 mart. 2023, 10:22
Cătălin Moroșanu, dezamăgit de omul pentru care a cerut românilor să doneze bani: „Nu a avut educație”

În perioada „COVID”, Cătălin Moroșanu s-a gândit să facă o faptă bună. Luptătorul a făcut chetă pentru a-i cumpăra o locuință lui Sergiu Ciubotaru, un cetățean care trăia într-un ghetou izolat și care și-a dus soția la un spital călare pe cal.

Partenera de viață a lui Sergiu era gravidă. Fapta eroică a lui Sergiu l-a impresionat pe Moroșanu. Totuși, gestul filantropic al kickboxerului a fost irosit. Beneficiarul ajutorului a vândut casa, a cheltuit banii rămași din donații și a refuzat să se angajeze.

După ce Sergiu a irosit ajutorul primit, Moroșanu s-a enervat. Acum, tot cu un gust amar a rămas, dar s-a și împăcat cu ideea într-o anumită măsură.

„Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat.

I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro, am avut grijă să nu înstrăineze… El nu a avut educație.

Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru ProSport.

 

Probleme cu banii pentru Cătălin Moroșanu

 

În prezent, Cătălin Moroșanu câștigă bani din antrenamentele pe care le face la sala pe care o deține în București. La începutul lui 2023, luptătorul s-a plâns că a pierdut mai multe surse de venit, conturile din social media.

„Mi-au fost sparte ambele conturi. Prima oară, a fost spart contul personal. După, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie! Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit. De opt luni încerc să recuperez.

Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este. Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani. Am pierdut tot!”, a declarat Cătălin Moroșanu, la Antena Stars.