Ce a păţit Cătălin Moroşanu. „Am pierdut tot, contracte, bani! Acum o iau de la capăt, de la zero!”

Cătălin Moroșanu (38 de ani) s-a chinuit timp de mai multe luni să-și recupereze două conturi de Facebook care i-au fost sparte de hackeri. Fostul luptător a pierdut, astfel, contracte importante şi foarte mulţi bani.

10 ian. 2023, 10:04
Ce a păţit Cătălin Moroşanu. „Am pierdut tot, contracte, bani! Acum o iau de la capăt, de la zero!”
Ce a păţit Cătălin Moroşanu. "Am pierdut tot, contracte, bani! Acum o iau de la capăt, de la zero!"

Ce a păţit Cătălin Moroşanu. Fostul luptător, care acum deține o școală de lupte și e implicat în organizarea de gale de kickboxing, a povestit cum i-au fost sparte conturile de Facebook, unde avea aproape un milion de urmăritori, motiv pentru care a avut de suferit, pierzând contracte importante.

Citeşte şi: Sandu Lungu dă verdictul aşteptat de toţi fanii. Cine ar fi câştigat o luptă între Moroşanu şi Daniel Ghiţă: „Să fim serioşi, sunt două ligi diferite”

„Mi-au fost sparte ambele conturi. Prima oară, a fost spart contul personal. După, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie! Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit. De opt luni încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este. Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani. Am pierdut tot!”, a spus Cătălin Moroșanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Cătălin Moroșanu s-a întâlnit cu aliatul lui Vladimir Putin, Ramzan Kadîrov: „Tuturor le era frică de el”

Luptătorul K1 a fost victima hackerilor în urmă cu opt luni, iar de atunci a apelat inclusiv la ajutorul unor specialiști în IT, dar nu a mai putut recupera nimic. „Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani”, a mai spus Cărălin Moroşanu.