Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România. Are probleme grave de sănătate: „Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume”

Cătălin Moroşanu a fost eliminat de la Survivor România, din cauza problemelor de sănătate. Luptătorul a suferit o gravă accidentare la genunchi şi din păcate, nu mai poate intra pe traseuri, astfel, s-a luat decizia de a părăsi Republica Dominicană.

16 apr. 2021, 11:36
Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România. Are probleme grave de sănătate: „Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume”
Cătălin Moroşanu a fost eliminat de la Survivor România, din cauza problemelor de sănătate

Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România. „Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a declarat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Citeşte şi: Ritualul pe care îl face în fiecare dimineaţă Cătălin Moroşanu. Ana Porgras îl dă de gol: Nu aveai ce să faci!

Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România

Faimosul a venit la consiliu pentru a-şi lua rămas bun de coechipieri şi a avut numai cuvinte de încurajare pentru ei.

Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult. 

Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. 

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste.

Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul consiliului, potrivit Kanal D.


loading...
Partenerii noștri