Survivor 2021. Ritualul pe care îl face în fiecare dimineaţă Cătălin Moroşanu. Ana Porgras îl dă de gol: Nu aveai ce să faci!

Chiar dacă sunt filmaţi aproape 24 din 24, concurenţii de la Survivor România sunt plini de secrete, pe care oamenii din faţa micilor ecrane nici nu le sesizeză.

14 apr. 2021, 20:30
Survivor 2021. Ritualul pe care îl face în fiecare dimineaţă Cătălin Moroşanu. Ana Porgras îl dă de gol: Nu aveai ce să faci!

Survivor 2021. Un exemplu este chiar Cătălin Moroşanu. Ajunsă recent în țară după ce a fost eliminată, Ana Porgras a dezvăluit secretele din tribul Faimoșilor, și ritualurile acestora.

Survivor 2021. Ritualul pe care îl face în fiecare dimineaţă Cătălin Moroşanu. Ana Porgras îl dă de gol: Nu aveai ce să faci!

Ana a declarat că pe toată perioada șederii în Repulica Dominicană obișnuia să se trezească foarte devreme, însă cel care se trezea înaintea tuturor era Cătălin Moroșanu.

Se pare că îndrăgitul sportiv se ruga seară înainte de culcare și că avea o cruciuliță la el tot timpul.Ana a declarat că pe toată perioada șederii în Repulica Dominicană obișnuia să se trezească foarte devreme, însă cel care se trezea înaintea tuturor era Cătălin Moroșanu.

„Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni.

De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul oare ce o să fie, hai să câștigăm. D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, «Hai să îi omorâm! Să îi batem!». După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri”, a declarat Ana Porgras.

Sportivul a avut un accindet în urmă cu câteva zile la Survivor. Soția lui a declarat că este vorba despre o problemă mai veche la genunchi a sportivului.

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, a spus soția lui Moroșanu.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, dezvăluiri de la Survivor: „Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei”