Cătălin Moroşanu este în doliu. Luptătorul şi-a pierdut o rudă în incendiul de la Piatra Neamţ

Sorin Cazan, naşul de cununie al luptătorului K1 Cătălin Moroşanu, şi-a pierdut socrul în incendiul de la Piatra Neamţ. Si el fusese internat în acelaşi spital cu socrul său, da s-a externat cu 4 ore înaintea tragediei.

17 nov. 2020, 13:40
Cătălin Moroşanu este în doliu. Luptătorul şi-a pierdut o rudă în incendiul de la Piatra Neamţ

Sorin Cazan a spus că atât el cât și socrul sau au fost internați la etajul 3 al spitalului. Socrul sau, Mihai Militaru, a fost mutat sâmbătă la etajul 2, chiar în secția în care a izbucnit incendiul de la Piatra Neamţ, care a sensibilizat o lume întreagă.

„La ora 2 am fost externat din spital, am stat 11 zile, am fost testat negativ la plecare, și socrul meu la etajul 3 la rezervă. La ATI. Și cred că sâmbătă dimineață, nu știu la ce oră, a fost transferat la etajul 2 exact în salonul în care a avut loc explozia. Mie nu-mi vine să cred, nu realizez.

Eu aflasem de televizor de incendiu. Dar eu am zis ca el este bine, ca e la etajul 3 si nu e riscant pentru el. Si atunci managerul m-a sunat la 11 si mi-a zis ca era in salonul ala”, a declarat Sorin Cazan, citat de fabricatinromania.info.

Citeşte şi Ion Şerban a murit! Doliu imens pentru sportul românesc

Mihai Militaru avea 80 de ani, dar apropiatii spun că putea să supravietuiasca noului coronavirus „80 de ani, dar era verde, era verde. Era un om puternic, mai puternic ca mine era. Eu am 55 dar el era mai puternic ca mine”, a mentionat ginerele victimei care a murit în incendiul de la Piatra Neamţ.

Sorin Cazan a mai spus ca situatia nu era una buna la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. EKG-urile se faceau si de cate 3 ori pentru ca dadeau eroare, aparatele de luat tensiunea de multe ori nu porneau, iar curentul electric se întampla să cadă.