Cătălin Moroşanu trece la actorie. Va juca într-un film alături de o MARE VEDETĂ

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a anunţat că va juca într-un film pentru copii, alături de prezentatorul TV Dan Negru (49 de ani). Luptătorul s-a retras recent din activitatea sportivă, devenind organizator de gale.

26 mai 2020, 12:39
Cătălin Moroşanu trece la actorie. Va juca într-un film alături de o MARE VEDETĂ

Cătălin Moroșanu este încântat de noua sa carieră. Fostul luptător va juca rolul unui soldat revenit din Afghanistan.

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a spus Cătălin Moroșanu la Antena 1.

Situaţie DISPERATĂ pentru Cătălin Moroşanu. Luptătorul, făcut KO de CORONAVIRUS

Dan Neagru, realizatorul unora dintre cele mai de succes emisiuni din România, va juca şi el în acest film: „O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”.

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri INTIME. Ce spune despre ABSTINENŢA SEXUALĂ înainte de o LUPTĂ

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu e ok. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo de un 5, să fie suficient”, a mai spus Cătălin Moroșanu.


loading...