Cătălin Moroşanu, GRAV BOLNAV după show-ul din JUNGLĂ. Mărturisire CUTREMURĂTOARE

Catalin Morosanu nu şi-a revenit complet după cele 21 de zile petrecute în jungla din Africa. Luptatorul K1 susţine că nu ar mai accepta niciodată sa participe la un show precum "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" nici dacă ar primi o suma uriaşă.

22 aug. 2015, 13:58
Cătălin Moroşanu, GRAV BOLNAV după show-ul din JUNGLĂ. Mărturisire CUTREMURĂTOARE

Catalin Morosanu a slabit peste 10 kilograme, a avut momente in care a cazut psihic, dar si momente in care a vrut sa bata cativa membri din echipa si recunoaste ca s-a abtinut cu greu.

Cătălin Moroşanu renunţă la luptele K1 pentru POLITICĂ. Va candida la un post de DEPUTAT

„Cand am plecat in jungla am avut 112 kilograme si m-am intors cu 99. Am slabit mai bine de 10 kilograme”, a spus Morosanu pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Moroşanu, victorie SENZAŢIONALĂ în Superkombat VIDEO

„Am avut probleme cu spatele ca am dormit pe jos, eram haiduc, si m-a tras curentul. De la gat si pana la spate ma durea. Batea vantul era si raul care curgea, si m-a tras curentul. Am stat bolnav vreo 5 zile. Pana nu am facut scandal, nu mi-au dat pastile. I-am injurat, ei nu au dat tot pe post. Apoi au venit cu alifii, pastile, veneau doctorii, ma masau, imi dadeau pastile. Am avut momente cand imi venea sa le dau cate un sut in cap tuturor”, a mai marturisit cel supranumit „Moartea din Carpati”.