Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni. Acuzații DURE la adresa concurentului de la Survivor

Sportivul a fost eliminat de la Survivor România în urma unei accidentări, iar acum a lansat mai multe acuzații la adresa concurentului Zanni, din tabăra Faimoșilor.

23 apr. 2021, 10:46
Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni. Acuzații DURE la adresa concurentului de la Survivor

Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni. Sportivul s-a arătat deranjat de caracterul protejatului lui Alex Velea, căruia nu îi găsește nicio scuză chiar dacă a crescut la casa de copii. Mai mult decât atât, acesta este bucuros că s-a întors acasă la familie și că a scăpat dina cel cuib de vipere.

Drumul lui Moroșanu la ”Survivor România” a luat sfârșit în urma unei accidentări grave pe timpul concursului, astfel că ieșeanul a fost nevoit să părăsească competiția. Cătălin Moroșanu și-a dat seama de problema sa medicală în timpul unui duel cu Starlin. Atunci, a călcat greșit și a simțit că e ceva în neregulă la unul dintre genunchi. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la scurt timp, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că luptătorul trebuie să părăsească Survivor România.

Citește și: Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis în vizita din Parcul Văcăreşti. Unii pensionari drămuiesc aceşti bani o lună

Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni. Sportivul a declarat că experiența Survivor a fost cea mai grea, iar nu condițiile au fost cele care l-au nemulțumit, ci caracterul și prefăcătoria unor coechipieri. Totodată, Moroșanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ceea ce-l priveşte pe favoritul lui din concurs, Zanni.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentaţie, eu sunt obişnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măştile şi când vedeai caracterul unora, nu-ţi mai venea să-i mai susţii. Nu e stilul meu! Când vezi aşa oameni îndoelnici, ţi se ia. Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuieşti cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele pe 16 februarie şi am uitat! Stăteam şi săpam un wc. Experienţa asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puţin plinuţ. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrăşat 5 kilograme, am băgat ca MiG-ul”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și: Când renunţăm la carantina de noapte. Explicaţiile preşedintelui Klaus Iohannis: „Lucrurile nu se vor întâmpla de azi pe mâine. Ne vaccinăm, ieşim din pandemie”

„Andreea Antonescu nu era sportiva, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Şi uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important şi caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Ştiu că Velea îl susţine. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi ca o să crească copiii ăştia, o să facă dinţi şi o să te muşte!». Nu înseamnă că dacă eşti crescut la casa de copii, îţi da cineva dreptul să te comporţi aşa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă aceasta competiţie. Femeile sunt nişte eroine”, a mai spus Moroșanu.