Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis în vizita din Parcul Văcăreşti. Unii pensionari drămuiesc aceşti bani o lună

Klaus Iohannis a făcut joi o vizită în Parcul Naţional Văcăreşti, "delta urbană" aflată la doar câţiva kilometri de centrul Capitalei. Preşedintele a avut o ţinută adecvată evenimentului: a venit îmbrăcat în blugi, într-un tricou negru peste care a purtat o jachetă de culoare albastră.

23 apr. 2021, 10:32
Cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis în vizita din Parcul Văcăreşti. Unii pensionari drămuiesc aceşti bani o lună

Numeroşi români au fost curioşi să afle cât costă geaca purtată de Klaus Iohannis în vizita din Parcul Văcăreşti, organizată cu ocazia Zilei Pământului. Preşedintele a purtat o jachetă albastră marca Chervo.

Accesoriul vestimentar este apreciat de pasionaţii de golf. Drept urmare, geaca purtată de Klaus Iohannis în vizita din Parcul Văcăreşti are şi un preţ pe măsură.

Conform site-ului producătorului, jacheta purtată de Klaus Iohannis costă 329 de euro, adică peste 1.600 de lei. Prin comparaţie, în sistemul public de pensii publice sunt 4,9 milioane de pensionari, cu o pensie medie de 1.500 de lei, după cum preciza ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Fondată în 1982, Chervo este o firmă italiană de haine, care creează vestimentație pentru iubitorii de golf, conform Libertatea.

Citeşte şi: Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni. Numai jacheta este 400 de dolari

La sfârşitul lunii martie, ţinuta preşedintelui României de la vizita din Dăbuleni a fost îndelung discutată pe reţelele de socializare. Preşedintele a optat pentru ceva lejer la acţiunea de plantat copaci, dar chiar şi aşa, a atras atenţia internauţilor şi au căutat pe Internet cât valorează ea.

Astfel, perechea de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle costă aproximativ 900 de lei, în timp ce geaca Spyder CORDIN Jacket, costă 418 dolari.

Adina Buzatu a analizat şi comentat ţinuta preşedintelui Iohannis.

„Ţinuta a fost potrivită şi pentru loc şi pentru eveniment şi oricum este potrivită preşedintelui, prin prisma faptului că, e bine ştiut că este o persoană înclinată către sport şi cu siguranţă îşi alege produse vestimentare de genul acesta practice, adică să îi ţină cald. Acesta este cazul pe care domnia sa o poartă.

Sigur, că acum se comentează preţul, dar să ştiţi că pentru un produs de genul acela, nu este o geacă scumpă. Nu este în niciun caz o geacă luxoasă sau ceva de genul. Este o geacă practică şi călduroasă, deci pentru evenimentul respectiv, preşedintele a fost perfect potrivit îmbrăcat.

Referindu-ne la ţinutele casual, sport mai ales, cu siguranţă este cunoscător, pentru că este genul de persoană care adoptă ţinute sport în viaţa de zi cu zi. Apropo de restul ţinutelor, de multe ori e bine îmbrăcat, de alte ori, se întâmplă să mai şi greşească. Ca evoluţie vestimentară, e una pozitivă. Una peste alta, în general, în apariţiile mai recente, au început să fie frumoase ţinutele.

Din punct de vedere funcţional în primul rând şi în general la genul acesta de situaţii, funcţionalitatea este cea care primează. Nu poţi să te îmbraci într-o ţinută casual, potrivită chiar şi într-o zi de vineri la birou într-un astfel de context. Preşedintele a fost mai bine îmbrăcat decât premierul. Probabil că premierul nu s-a îmbrăcat special pentru eveniment, o fi venit de la birou”, a spus Adina Buzatu, despre ţinuta lui Klaus Iohannis, la Antena 3.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, pe bicicletă de la Vila Lac la Cotroceni: Îi încurajez pe români să încearcă să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos


loading...
Partenerii noștri