Cătălin Moroşanu, mărturii inedite după ce a părăsit Survivor. „Zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele şi am uitat! Stăteam şi săpam un veceu”

Sportivul Cătălin Moroşanu a ieşit din competiţia Survivor România în urma unei accidentări serioase. Luptătorul K1 va trebuie să se opereze, după ce s-a ales cu o ruptură de menisc.

21 apr. 2021, 10:05
Cătălin Moroşanu, mărturii inedite după ce a părăsit Survivor. „Zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele şi am uitat! Stăteam şi săpam un veceu”

Cătălin Moroşanu a mărturisit că experienţa din timpul concursului a fost cea mai grea la care a participat. Sportivul a mărturisit că au fost momente în care s-a simţit ca la închisoare şi, din cauza probelor dificile, a uitat de ziua fiicei sale.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentaţie, eu sunt obişnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măştile şi când vedeai caracterul unora, nu-ţi mai venea să-i mai susţii. Nu e stilul meu! Când vezi aşa oameni îndoielnici, ţi se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu!

Cel mai greu a fost să locuieşti cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele pe 16 februarie şi am uitat! Stăteam şi săpam un wc. Experienţa asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puţin plinuţ. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrăşat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a declarat Cătălin Moroşanu la Teo Show, conform Adevărul.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România. Spotivul a părăsit competiţia din cauza unei accidentări destul de grave suferite pe traseu. Are meniscul rupt şi va încerca să se recupereze, însă există și varianta unei operații.

„Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă a fost să mănânce brânză cu mămăligă şi cu ochiuri. „E cea mai frumoasă atmosferă ever (n.red. – dintotdeauna) să fiu acasă. Primul lucru pe care l-am făcut: am mâncat brânză cu mămăliguță și două ouă ochiuri, am mâncat românește și abia aștept să mănânc sarmale de Paște.

În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (n.red. – tabără) cu echipa…Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…”, a declarat Cătălin Moroșanu pe canalul de Youtube, Dynamite Fighting Show.

Cătălin Moroşanu a fost eliminat de la Survivor România, din cauza problemelor de sănătate. Luptătorul a suferit o gravă accidentare la genunchi şi din păcate, nu mai poate intra pe traseuri, astfel, s-a luat decizia de a părăsi Republica Dominicană.

Ce avere are Cătălin Moroșan. Câţi bani a luat „faimosul” de la „Survivor România” din aparițiile la TV

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România”. Luptătorul K1 a intrat ultima dată în ring pe 6 iunie 2019, când l-a învins pe britanicul Daniel Sam, într-o gală organizată la Cluj, conform Gazeta Sporturilor.

Datorită notorităţii dobândite, Moroşanu s-a orientat spre televiziune. El a apărut în emisiuni la Antena 1, Pro TV, iar acum la Kanal D. Conform celei mai recente declarații de avere, Moroșanu a obținut 70.000 de euro din contracte TV, în perioada 2019-2020.

Cătălin Moroșanu a fost primul pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați. În aceeași declarație de avere este stipulată suma de 3.845 de lei/lună, obținută prin prisma acestei funcții.  oroșanu deține un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava și un automobil de lux, conform Kanal D.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România. Are probleme grave de sănătate: „Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume”