Cătălin Moroşanu, mărturisiri emoţionante despre fiul său cel mic. „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat”

Cătălin Moroșanu a împărtășit detalii emoționante despre experiența sa ca tată, dezvăluind momentul tulburător al nașterii premature a fiului său cel mic. În ciuda provocărilor, fostul luptător a mărturisit că această experiență i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții și a paternității.

06 feb. 2024, 11:36
Cătălin Moroşanu, mărturisiri emoţionante despre fiul său cel mic. „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat”
Cătălin Moroşanu, mărturisiri emoţionante despre fiul său cel mic. "S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat"

Nașterea fiului său, Patrick, a fost un moment de cotitură pentru Cătălin Moroșanu, determinându-l să devină un tată mai conștient și mai responsabil. Deși inițial a devenit tată la o vârstă tânără, nașterea celui de-al doilea copil a adus o nouă profunzime experienței sale paternale.

„Mă simt extraordinar, mă simt mai responsabil pentru că, atunci când s-a născut Patrick, a fost un reset pentru mine și pentru relația noastră. Sunt un tată mai bătrân și acum conștientizez bucuria de a avea un copil. Când s-a născut fiica mea, aveam 25 de ani, eram un copil. Acum realizez ce înseamnă să fiu tată, mai ales tată de băiat. Mi s-a schimbat viața din acest punct de vedere”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Viva!.

Citeşte şi: EXCLUSIV Povestea neştiută al lui Cătălin Moroşanu. Îi datorează totul soţiei: „M-a susţinut de când stăteam la cămin şi împărţeam o pungă de pufuleţi” GALERIE FOTO

Patrick Nicolas, fiul lui Cătălin Moroșanu, s-a născut prematur pe 1 decembrie 2021, o experiență care a fost marcată de îngrijorare și tensiune. Timpul petrecut de bebeluș în spital a fost o perioadă dificilă pentru familie, dar fostul sportiv a recunoscut că odată ce fiul său s-a întremat și au ajuns acasă, lucrurile au revenit la normal.

„S-a născut chiar de Ziua Națională a României. S-a născut prematur și a stat în spital până s-a întremat! Odată ce și-a revenit, am mers acasă și lucrurile au decurs natural”, a mai dezvăluit Cătălin Moroşanu.

Cu toate că a trecut prin momente delicate, Cătălin Moroșanu își exprimă dorința ca fiul său să își croiască propriul drum în viață și să fie puternic în fața provocărilor. Acesta își dorește ca fiul său să aibă o viață fericită și sănătoasă, iar experiența nașterii premature să fie doar o amintire îndepărtată în fața reușitelor și bucuriilor ce vor urma.