Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a câştigat primul sezon: „E mai greu decât la Survivor”

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". În urmă cu șapte ani, luptătorul câștiga în fața lui Dorian Popa și a lui Ruby primul sezon al show-ului, filmat în Africa de Sud.

10 aug. 2022, 19:01
Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a câştigat primul sezon: „E mai greu decât la Survivor”
Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a mărturisit că este foarte dificil acest show, mai greu decât la Survivor, care se ştie că nu este o competiţie facilă. Chiar dacă nu există probe sportive, sunt multe alte lucruri care le va face viaţa mai grea concurenţilor.

Este foarte greu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Dacă e formatul ca data trecută, e extrem de dificil, vă zic. La noi, când am fost în Africa de Sud, a fost groaznic. Acum se filmează în Republica Dominicană, nu știu dacă va fi la fel. Dar trebuie să fii puternic psihic să reziști.

E important să nu se certe acolo, să rămână echipă. Într-un fel, seamănă cu Survivor când vine vorba condițiile de viață dificile. E adevărat, lipsesc probele sportive. Dar chiar fără acele probe, poate fi chiar mai greu decât Survivor. De fapt, cred că e mai greu decât la Survivor”, a spus Cătălin Moroșanu, pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Adela Popescu și Cabral, primele peripeții în Republica Dominicană. Cum s-au acomodat prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Suntem chiauni, e nenorocire”

Cătălin Moroşanu, mesaj pentru concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici

Când vine vorba de fricile fiecăruia, Cătălin Moroșanu a explicat că el tremura doar când era nevoit să se ”confrunte” cu șobolanii. Și, chiar dacă știa că este în siguranță, tot simțea o teamă incontrolabilă.

”Cu mâncatul scârboșeniilor te mai obișnuiești la un moment dat. Marea problemă este foamea. Noi nu aveam mâncare, în Afrca de Sud… La Survivor, de exemplu, mai aveai cocos, mai aveai ce să mănânci din junglă de pe acolo.

Dar la Sunt celebru, scoate-mă de aici, dacă vor fi la fel de stricți cu mâncarea cum au fost în primul sezon, va fi o problemă foarte mare. Iar dacă concurenții nu vor avea ce să mănânce pe acolo, va fi horror.

Oricum, șerpii și păianjenii ăia nu sunt veninoși, dar tot sunt greu de suportat. Senzația e urâtă când stai cu ei. Mai sunt și șobolanii… Mie, de exemplu, mi-a fost cel mai frică de șobolani. Câștigătorul va fi, cred, care dintre ei este cel mai iubit de public și care rezistă psihic acolo, în junglă”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt cei care se vor înfrunta în jungla din Republica Dominicană, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.