Cătălin Moroşanu, reacţie pe Facebook după circul de la Torino. VIDEO

Detalii incredibile ies la iveală după simulacrul de meci dintre Cătălin Moroşanu şi Maurice Jackson. Eduard Irimia, unul dintre cei mai influenţi promotori K 1 din România, a dezvăluit pentru FANATIK că Maurice Jackson nu e un luptător, ci un impostor care şi-a falsificat CV-ul.

13 dec. 2015, 21:24
Cătălin Moroşanu, reacţie pe Facebook după circul de la Torino. VIDEO

Cătălin Moroşanu a reacţionat pe Facebook după circul de la Torino. „In astfel de momente simti cat de apreciat esti. Multumesc romanilor din Torino pentru atmosfera absolut incendiara si celor care mi-ati trimis o multime de mesaje in privata. Inseamna mult pentru mine. Imi cer scuze in fata organizatorilor pentru ce s-a intamplat, din pacate, nu a depins nici de mine si nici de ei ca americanul sa fie barbat. Va iubesc!”, a scris Moroşanu pe reţeau de socializare.

A fost o comedie cu final tragi-comic pentru americanul Maurice Jackson, în urma unui meci cu Cătălin Moroșanu. Românul l-a aruncat pe jos la primul pumn, iar organizatorii au încercact să îl facă să continue lupta. Jackson a continuat lupta, după un minut de pauză, însă nu a durat foarte mult și acesta s-a aruncat din nou pe jos, fără să fie lovit. Americanul a fost descalificat, iar Moroșanu și publicul au fost extrem de dezamăgiți de Jackson. „Orice femeie din sală îl bătea pe ăsta în seara asta”, a spus Moroșanu imediat după meci.
 

Catalin Moroșanu vs Maurice Jackson

Nu mai este loc de întors. Nu avem cum să ne minţim. Ce s-a întîmplat la Torino a fost un adevărat dezastru. Ne cerem scuze în faţa lui Cătălin Moroşanu, el nu are nici o vină. Le cerem scuze şi suporterilor români din Italia. Am fost păcăliţi de promotorul acestui aşa zis luptător american.

Şi-a falsificat CV-ul, iar informaţiile pe care le-am primit despre el nu au fost reale. Ne-a încîntat că era dispus să lupte un gigant de 2.06 m. În plus de asta am aflat că şi-a falsificat pe net şi o poveste despre faptul că este un sportiv de performanţă. Totul a fost o făcătură ordinară. După meci nu i-am mai dat nici un ban. El a venit la noi la hotel să ne ceară bursa lui. L-am trimis la plimbare, deoarece nu aveam nevoie de un măscărici în gala de la Torino.

Vom trimite informaţiile reale despre acest om în toată lumea. Ne spunea că Moroşanu l-a lovit după ceafă neregulamentar şi că nu mai avea putere să lupte. Un mincinos notoriu. Dacă ştiam de la început adevărul despre el vă rog să mă credeţi că nu ne mai băgam în seamă cu acest individ”, a declarat promotorul Irimia.