Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat actorul din „Las Fierbinţi”: „M-am speriat, am zis că nu e adevărat”

Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Toată lumea îl cunoaşte de la spectacolele de stand-up, apoi de la show-ul „Ferma Vedetelor”, iar mai nou din „Las Fierbinţi”, unde nu are rol principal, dar se remarcă din grupul de fierbinţeni.

08 nov. 2021, 12:25
Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat actorul din „Las Fierbinţi”: „M-am speriat, am zis că nu e adevărat”
Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg

Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg. Actorul a reuşit să surprindă pe toată lumea după ce a slăbit foarte mult. Se pare că nu este prima dată când a reuşit să slăbească atât de multe kilograme.

Citeşte şi: Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți: „Am trăit nişte dureri, de aveam impresia că mi se schimbau oasele”

Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg

M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme. În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc.

Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc. Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme.

Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii. Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari de până la 20 de ore în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume.

Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac.

Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie”, a declarat Cătălin pentru Click.ro.

Cătălin joacă în „Las Fierbinţi”, colaborează la show-urile de la PRO TV şi s-a apucat să facă prima trupă de improvizaţie cu copii la Teatrul muzical Ambasadorii de la Palatul copiilor.

Am făcut un casting şi au venit mulţi copii care au fost foarte buni şi talentaţi şi i-am luat pe toţi pentru că nu am avut pe cine să refuz. Şi vreau să facem două spectacole până în Crăciun, măcar să jucăm de două ori”, a mai spus Cătălin Neamţu pentru aceeaşi sursă.


loading...
Partenerii noștri