Cătălin Predoiu: Acum trebuie să fim uniţi. Destinul nostru e să ajungem din nou la guvernare în 2016

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Cătălin Predoiu, este convins că formaţiunea politică pe care o reprezintă va reveni, în 2016, la guvernare, informează Agerpres.

24 oct. 2013, 20:08
Cătălin Predoiu: Acum trebuie să fim uniţi. Destinul nostru e să ajungem din nou la guvernare în 2016

‘Ceea ce trebuie să facem acum este să stăm uniţi şi să credem în destinul nostru’, a declarat, joi seară, la Botoşani, Cătălin Predoiu.

El a mai spus că obiectivul partidului este de a obţine peste 20% la alegerile europarlamentare de anul viitor.

‘Există o condiţie pentru succes: să stăm uniţi, să ne concentrăm acum pe PDL, să creştem dincolo de 20%, să tindem spre 25% la europarlamentare, să ne punem organizaţiile la punct, să cooptăm noi tineri, să fim mai eficienţi în efortul de opoziţie şi să devenim o echipă strânsă nu numai instituţional, ci şi sufleteşte’, a adăugat prim-vicepreşedintele PDL.

Cătălin Predoiu a fost prezent, joi seară, la Botoşani, unde a prezentat în faţa Consiliului Extraordinar de Coordonare Judeţean al PDL, programul electoral cu care s-a înscris în cursa pentru desemnarea drept candidat al democrat- liberalilor la funcţia de preşedinte al României. La dezbatere au fost prezenţi şi contracandidaţii săi, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi consilierul local al municipiului Bucureşti, Simona Creţu.

 

VEZI SI:

Pe cine va nominaliza PDL la prezidenţiale: candidaţii şi-au prezentat programele