Cătălin Predoiu: Am ajuns să-l văd pe Dragnea vorbind de MCV. Până acolo merge lipsa de bun simţ

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, că măsurile bune menţionate în raportul MCV au fost luate de Guvernul Boc şi PDL, iar "partea negativă din raport ţine exclusiv de USL", arătând că este lipsă de bun simţ că Liviu Dragnea este cel care dă explicaţii despre justiţie, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 17:19
Cătălin Predoiu: Am ajuns să-l văd pe Dragnea vorbind de MCV. Până acolo merge lipsa de bun simţ

„Am ajuns să-l văd pe domnul Dragnea, pe care magistraţii îl acuză de infracţiuni grave, vorbind de MCV. Domnul Dragnea ne explică despre justiţie, până acolo merge lipsa de bun simţ. Măcar să fi trimis pe altcineva”, a spus Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

El a arătat că lucrurile bune menţionate în raportul MCV îi privesc pe magistraţi şi măsurile luate de Guvernul Boc şi PDL.

„Domnul Dragnea ne informează că e bine cu MCV, că sunt lucruri bune. Sunt, dar le privesc pe magistraţi, iar cele legate de guvernare sunt luate de Guvernul Boc, de PDL-ul ăsta hulit. Sunt măsuri care s-au luat inclusiv în timpul mandatului ministrului Macovei. De aceea stă justiţia pe picioare, pentru că noi le-am crescut, le-am protejat şi le-am lăsat să-şi creeze aparatul, resurse umane, specialişti. Slavă Domnului că justiţia stă pe picioarele ei astăzi, dar nu este meritul Guvernului Ponta, este meritul guvernării noastre”, a susţinut Predoiu.

El a mai spus că în raportul MCV se spune că statul de drept a fost expus şi că justiţia este expusă, în continuare, loviturilor politice.

„Partea negativă din raport ţine exclusiv de USL. USL egal rău, nu numai pentru justiţie, ci şi pentru economie”, a adăugat Predoiu.