CĂTĂLIN PREDOIU, replică la anunţurile Monicăi Macovei şi MRU privind candidatura la prezidenţiale

Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul oficial al PDL, i-a dat replica Monicăi Macovei după ce aceasta şi-a anunţat disponibilitatea de a intra în cursa pentru Cotroceni, cerând să fie inclusă în sondajele de opinie. Predoiu i-a răspuns şi lui Mihai Răzvan Ungureanu care a precizat că nu va renunţa la candidatura pentru Cotroceni.

20 iul. 2014, 21:10
CĂTĂLIN PREDOIU, replică la anunţurile Monicăi Macovei şi MRU privind candidatura la prezidenţiale

„Dupa ce au refuzat participarea la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului prezidential al partidului, Macovei si Ungureanu forteaza desemnarea lor drept candidati PDL invocând sondaje, desi ultimul sondaj CSOP distribuit partidului si opiniei publice ii listează in urma mea. Fata de aceasta situatie, voi face maine in Colegiul PDL o declaratie politică”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Monica Macovei a făcut un anunţ-surpriză, duminică seara, pe contul personal de Facebook. Europarlamentarul PDL şi-a declarat intenţia de a intra în cursa alegerilor prezidenţiale, solicitând să fie inclusă în „procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale”.

CITEŞTE ŞI MONICA MACOVEI, alegeri prezidenţiale. Europarlamentarul PDL vrea să intre în cursa pentru COTROCENI

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a anunţat duminică că a decis să accepte funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL, dar nu renunţă la candidatura sa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

CITEŞTE ŞI  MRU: Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte PDL. Nu renunţ la candidatura pentru prezidenţiale

 


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei