Cătălin Rădulescu anunţă dezastru în PSD: „Va fi o catastrofă, jumătate din primari vor pleca”

După ce a fost exclus din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a lansat atacuri dure la adresa fostului partid. Politicianul susţine că şi-a respectat mereu partidul, însă nu poate respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 18:21
Cătălin Rădulescu anunţă dezastru în PSD: „Va fi o catastrofă, jumătate din primari vor pleca”

„În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie. Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă”, spune Cătălin Rădulescu, citat de Adevărul.

Citeşte şi: Cătălin Rădulescu, despre excluderea din PSD: „Mă bucur că m-au exclus. Nu pot respecta corupţii”

Deputatul susţine că se bucură că a fost exlus, cu toate că acest lucru a fost făcut în mod ilegal. Mai mult decât atât, politicianul susţine că pe termen scurt, PSD va pierdut mult.

„Mă bucur că m-au exclus, deşi au făcut-o ilegal şi nestatutar. Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate. Pe termen scurt şi mediu, PSD va pierde mult. Pe termen mediu, PSD va fi o catastrofă pentru că în momentul în care vor pierde alegerile locale şi parlamentare, vor rămâne în opoziţie patru ani. Fapt pentru care cel puţin jumătate dintre primarii PSD vor pleca din partid”.

Cătălin Rădulescu a precizat faptul că după ce a fost exclus din PSD a sunat liderii a trei partide. „Mi-au propus să ne întâlnim. Mă voi întâlni cu fiecare lider. Deocamdată sunt persoană neafiliată. Voi aştepta până pe 27 septembrie, când conducerea asta a PSD va fi dezastru total. Sper să vină altă conducere de care să mă afiliez”.