Cătălin Rădulescu, deputatul „mitralieră”, declaraţii halucinante: „Un termoscanner de tip tunel are un soft care preia absolut tot”

Parlamentarul PSD Cătălin Rădulescu ar vrea ca „cineva din Guvernul României” să garanteze că informațiile pe care le-ar colecta termoscannerele „nu ajung niciunde”. Cel cunoscut drept deputatul "mitralieră" a insistat că dispozitivele ar lua amprenta facială, iar astfel ar înregistra toate datele personale.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 11:37
Cătălin Rădulescu, deputatul „mitralieră”, declaraţii halucinante: „Un termoscanner de tip tunel are un soft care preia absolut tot”

„Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile.

Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu, la Antena 3.

Raed Arafat, avertisment pentru românii care nu respectă regulile. „Dacă nu vrei să ţi se ia temperatura, fă cumpărăturile online”

”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a afirmat deputatul, care este absolvent al Facultăţii de Medicină Generală din Timişoara.

Cine este deputatul „mitralieră”

În 2017, deputatul Cătălin Rădulescu a fost sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Parlamentarul PSD de Argeș a fost acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a spus că ar folosi din nou arma de la Revoluție, o mitralieră AKM, care a fost confiscată mai apoi de Poliție.

Deputatul PSD a fost criticat de opinia publică pentru propunerile sale legislative. Rădulescu a fost principalul inițiator al proiectului de lege care ar schimba definiția funcționarului public în legea penală în maniera în care persoanele cu demnități publice nu vor mai ajunge în instanță pentru posibile acuzații de fapte de corupție sau infracțiuni.

Deputatul AKM, medic de profesie: Prin termoscanare se accesează toate datele personale. Autorităţile monitorizează persoanele

 


loading...