Cătălin Rizea, despre boala soţiei sale, Adda: „Facem față de un an și ceva”

Cătălin Rizea a vorbit despre boala soţiei sale, Adda, care a aflat că diagnosticul cu care s-a luptat mai bine de un an și jumătate era greșit. Artista a anunţat recent pe rețelele sale de socializare că verdictul pus inițial de medici a fost greşit și că vedeta ar fi de fapt infectată cu Borelioză și Bartonella.

18 feb. 2022, 11:50
Cătălin Rizea, despre boala soţiei sale, Adda: „Facem față de un an și ceva”
Cătălin Rizea, despre boala soţiei sale, Adda

Cătălin Rizea, despre boala soţiei sale, Adda. Partenerul vedetei a explicat că boala artistei se află încă într-un stadiu incipient, motiv pentru care întreaga familia este optimistă. Mai mult decât atât, cu toții îi sunt alături și de mai bine de un an fac față acestei situații.

Cătălin Rizea, despre boala soţiei sale, Adda

Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!

Ce vă așteptați să vă spun?! Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”,  a declarat Cătălin Rizea pentru Impact.ro.

Adda, declarație șocantă după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

Chiar dacă traversează una dintre cele mai dificile momente din viață, Adda și-a propus să rămâne extrem de pozitivă. La scurt timp după năucitorul anunț, cântăreața și-a uimit fanii cu o nouă declarație. Și-a “amenințat” boala cu care se luptă, explicând că dacă aceasta ar fi fost o persoană i-ar fi dat cu ceva în cap până dispare.

Credeți-mă aș vrea să-i dau în cap cu ranga, cu toporul, cu bâte, cu șpray-uri, ca să dispară din corpul meu. Da, trebuie să îmi păstrez simțul umorului cu mine ca să nu o iau razna. (…)

Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Știu că este un paradox, dar așa o să îmi vindec traumele mele sufletești și ceea ce mă bântuia de mult timp”, a mărturisit artista într-o postare în mediul on-line.