Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru: „Este o relație foarte specială și frumoasă”

Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru. Recent, s-a scris în presă faptul că cei doi ar forma un cuplu, deşi nu se afişează deloc pe reţelele de socializare. Povestea lor de dragoste ar dura de jumătate de an.

15 dec. 2021, 22:51
Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru: „Este o relație foarte specială și frumoasă”
Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru. Juratul de la „Chefi la cuţite” a făcut primele declaraţii despre câştigătoarea „iUmor”. Cei doi au fost în câteva vacanțe împreună, ultima fiind chiar în Thailanda, semn că lucrurile merg cât se poate de bine între ei.

Citeşte şi: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu, cu 17 ani mai mică decât el. Bendeac a remarcat-o primul și a răsplătit-o pe măsură VIDEO

Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru

Celebrul bucătar nu vrea să ofere prea multe detalii despre relaţia lui şi spune că vrea să păstreze lucrurile frumoase numai pentru el.

Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu legat de relația cu actrița Doina Teodor, pentru Cancan.ro.

Cine este Doina Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a devenit cunoscută după ce a câștigat al treilea sezon de iUmor. Tânăra din Galați s-a remarcat prin contradicția dintre aspectul de școlăriță cuminte și glumele răutăcioase.

Șefa răutăților” de la Antena 1 a ajuns mai târziu să lucreze cu actorul Mihai Bendeac, care a distribuit-o în producțiile sale, printre care se numără „Băieți de oraș”.

Vedeta în vârstă de 32 de ani este foarte activă în social media și se remarcă prin abilitățile actoricești, cât și prin silueta de invidiat pe care o afișează imagini.