Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Ce mesaje a primit după premiera sezonului 13: „Vă așteptăm pe voi oriunde, oricum, cu un proiect”

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Aceștia au trimis multe mesaje după premiera sezonului 13, în care îi transmit fostului jurat că emisiunea nu are farmac fără el și îl roagă să pregătească un alt proiect. Fostul jurat se află, în prezent, în proces cu Antena 1.

21 mart. 2024, 21:17
Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Ce mesaje a primit după premiera sezonului 13: „Vă așteptăm pe voi oriunde, oricum, cu un proiect”
Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Sezonul 13 i-a întâmpinat pe telespectatori cu noi povești de viață, preparate delicioase, dar și un juriu schimbat total. Cei care jurizează acum sunt Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner,  Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme! Ce i-a transmis Antenei 1, în frunte cu Roxana, producătoarea ”Chefi la cuțite”. ”Se cred Dumnezei și noi sclaveți pe care să îi jecmănească”

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

Între timp, foștii jurați s-au implicat în alte proiecte, după plecarea de la Antena 1. De altfel, își țin la curent urmăritorii cu activitățile sale. De exemplu, Cătălin Scărlătescu s-a pozat, recent, în timp ce își savura cafeaua. În dreptul imaginii, a scris: „Bună dimineața… Gata… nu mai am nevoie de ochelari. Viitorul se vede… foarte frumos”.

Fanii au profitat de ocazie și i-au trimis sute de mesaje, în care susțin că emisiunea Chefi la Cuțite nu are farmec, după plecarea celor trei jurați.

Bună dimineața! Fără voi nu mai există Chefi la Cuțite. Păcat/ Nu are farmec emisiunea fără voi, erați sarea și piperul/ Trioul vostru, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, rămâne emblema Chefi la Cuțite. Nu mai urmăresc emisiunea pentru că fără voi nu mai are același farmec. Să se uite cei care v-au interzis/ Nu ne uităm!!! Vă așteptăm pe voi oriunde, oricum, cu un proiect. Toată țara vă iubește”, sunt câteva dintre mesajele pe care utilizatorii le-au transmis.

Cum s-au distrat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza Chefi la cuțite

Timp de 12 sezoane, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au făcut parte din juriul emisiunii, dar parcursul lor a ajuns la final cu puțin timp înainte ca filmările pentru sezonul 13 să înceapă.

Aceștia au decis că locul lor nu mai este acolo, după ce ar fi ajuns la epuizare având în vedere că nu a existat pauză între filmări.

Ultimele lor postări de pe rețelele sociale demonstrează că au avut diverse activități care i-au ținut departe de canapea și televizor.

Cătălin Scărlătesci le-a arătat fanilor săi o rețetă pentru ardei umpluți, Sorin Bontea a gătit chili con carne, iar Florin Dumitrescu a avut câteva dileme privind ridichea albă, dar a făcut și pe Zâna Măseluță după ce una dintre fetițele lui a pierdut un dinte de lapte.

S-a râs mult, dar s-a și plâns…de la ceapă”, a fost mesajul postat de Sorin Bontea pe contul lui de Instagram.