Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o columbiancă în „America Express”! Momentul a fost imortalizat. Ca reacționat Doina Teodoru

Echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a părăsit, din păcate competiția „America Express”, însă în ultima ediție a emisiunii aceștia au dat tot ce au avut mai bun. Bucătarul a fost imortalizat într-o fotografie în care se săruta cu o columbiancă. Iată ce reacție a avut iubita lui!

23 mart. 2023, 12:46
Cătălin Scărlătescu s-a sărutat cu o columbiancă în „America Express”! Momentul a fost imortalizat. Ca reacționat Doina Teodoru

Imagini incendiare cu Cătălin Scărlătescu în ultima ediție a emisiunii. „America Express” a însemnat pentru cocurenți o serie de probe de foc, iar ultima ediție nu a fost mai prejos. Aceștia au fost încărcați cu emoții și adrenalină, mai ales că acum aceștia se aflau în cursa pentru marele premiu. Cele trei echipe care au rămas în competiție s-au luptat până în ultima clipă pentru a-și asigura un loc în finală. Probele la care au fost supuși nu au fost deloc ușoare. Cătălin Scărlăteascu s-a sărutat cu o localnică, iar Doina Teodoru i-a surprins în fapt.

Citește și: Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare. Blondina aruncă bomba: ”Faptele vor vorbi de la sine”

Din păcate, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați din competiția „America Express”, iar în marea finală au rămas doar două echipe, cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și cea formată din Andreea Băla și Andreea Antonescu. Cu toate că cei eliminați au încercat să lupte până în ultima secundă și au sperat că vor intra în marea finală, în cufărul primit de la Irina Fodor, se afla un totem ruși, ceea ce se traduce prin eliminarea lor de la „America Express’.

Una dintre probele, din această ediție, pe care concurenții au trebuit să le îndeplinească a presupus să convingă localnicii să îi sărute și să imortalizeze momentul. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au stat nicio secundă pe gânduri și s-au conformat fără probleme/

Concurenții au fost nevoiți să testeze dacă supa primită de la Irina Fodor are propietăți afrodisiace, așadar au trebuit să convingă locanlicii să le ofere un sărut, iar coechipierul să imortalizeze momntul într-o fotografie. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au conformat probei și au dus-o la capăt în timp record. Juratul de „Chefi la cuțite’ s-a sărutat cu o localnică, iar actrița a imortalizat momentul.

„Ea a zis din start da. (…) M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă și tu (n.r. iubita lui) cu un columbian’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.

Și Doina Tedoru a trebui să îndeplinească această probă. Aceasta s-a apropiat de partenerul localnicei sărutate de Cătălin Scărlătescu și a dus misiunea la capăt. Ulterior, concurenta a mărturisit că a fost una dintre cele mai ușoare probe la care au fost supuși în competiția „America Express’.

„Cea mai simplă probă’, a spus Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru părăsesc „America Express”

După atât de multe încercări și momente complicate pe care le-au trecut împreună, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați. Aceștia au fost extrem de emoționați, însă au reușit să facă câteva declarații cu privire la eliminarea lor.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine’, a mărturisit chef-ul.

La final, după ce a primit vestea eliminării, acesta și-a amintit și de dragul lui coleg Sorin Bontea. „O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?’, a mai ținut să specifice acesta.

Citește și: Anamaria Prodan trăiește într-un basm! Se declară cea mai împlinită femeie din lume: „Radiez. Sunt fericită.”