Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare. Blondina aruncă bomba: ”Faptele vor vorbi de la sine”

Scandalul dintre Khalifa și Fulgy este departe de a se încheia. După ce au ajuns la poliție în toiul nopții, Bia Khalifa, care a încercat să obțină un ordin de restricție pe numele lui Fulgy, continuă războiul și îi aduce noi acuzații fiului Clejanilor.

23 mart. 2023, 09:40
Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare. Blondina aruncă bomba: ”Faptele vor vorbi de la sine”

Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare. Bia Khalifa tună și fulgeră după ce fiul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani refuză să îi dea hainele care i-au rămas în apartamentul acestuia.

Citește și Fulgy, fiul Clejanilor, în extaz de când se iubește cu Bia Khalifa! „Regina” OnlyFans-ului se înțelege de minune cu viitoarea soacră VIDEO

Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy ia amploare

Bia Khalifa și Fulgy au avut o relație destul de scurtă care s-a încheiat cu scandal, amenințări și plângeri la poliție. După ce blondina l-a reclamat pe fiul Clejanilor pentru amenințare și a încercat să obțină un ordin de restricție pe numele său, acum lansează noi acuzații la adresa acestuia.

Vedeta susține că i-ar fi cumpărat fiului Clejanilor mai multe haine, însă acesta îi poartă fără nici un fel de reținere ținutele pe care le-a lăsat în apartamentul în care au locuit pentru o perioadă împreună.

”Eu stau liniștită, nu trebuie să stau să dau o declarație de 30 de rânduri. Cred că faptele vor vorbi de la sine”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Mai mult, blondina spune că Fulgy îi folosește hainele în live-urile pe care le face pe conturile lui de socializare și că nu înțelege de ce nu îi dă rochile înapoi.

”Aș vrea să plec în vacanță, dar toate rochile mele sunt la Fulgy, cred că le folosește. Cred că încă nu mi le dă că nu i-au ajuns pantofii, că și-or fi comandat pantofi. Ce să zic despre acest subiect? O să vedem. Până acum sunt doar bârfe și doar chestii pe internet ce nu sunt adevărate, unele sunt, el își susține partea, eu suțin ce e adevărat și am probat”, a spus Bia.

De asemenea, tânăra susține că are chiar și bonurile fiscale ale tuturor hainelor pe care le-a cumpărat și acum au rămas în apartamentul lui Fulgy. Ea

”Am bonurile fiscale ale hainelor mele pe care le și poartă, pe lângă faptul că nu mi le dă. Dacă el a spus despre mine că sunt o c%$#ă, atunci el trebuie să o întâlnească pe karma”, a mai spus Bia Khalifa.

Citește și Anamaria Prodan: „Pentru noi a fost un vis urât, s-a terminat. Domnul Reghecampf a cerut și acest lucru judecătorilor”