Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express? Anunțul făcut de actriță

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express? Actrița este o mare iubitoare de adrenalină, iar show-ul de la Antena 1 i s-a potrivit mănușă. I-a plăcut atât de mult prin țările din America Latină încât ar mai vrea să facă parte din nou din acest proiect.

23 aug. 2023, 23:16
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express? Anunțul făcut de actriță

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express? Cei doi au format o echipă pe cinste în reality show-ul de la Antenă, iar dacă ar merge din nou în acest concurs, actrița l-ar alege ca partener tot pe iubitul ei.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se întorc la America Express?

Da, oricând aș repeta experiența! Cătălin e unul dintre cei care nu ar vrea să repete experiența. N-ar mai vrea! Ei, l-aș lua cu forța, îți dai seama! Nu de alta, dar trebuie să mai slăbim niște kilograme și văd că e greu așa, de bunăvoie.

Aș repeta oricând experiența. Mi-a plăcut, mi s-a părut ceva extraordinar, e minunat. Te trezești dimineața și nu știi ce faci. Știi doar că trebuie să alergi și să ajungi primul, e foarte tare”, a declarat Doina Teodoru, pentru Fanatik.ro.

Actrița a mai mărturisit una din calitățile pe care maestrul bucătar le are, aceea de a vorbi în orice limbă străină posibilă, chiar dacă nu o stăpânește perfect.

Faptul că el vorbea cu încredere, omul ăla chiar înțelegea ce voia el să spună. Să știi că el are un dar. Chiar prinde foarte repede limbile străine. Și, la nivel conversațional, te face! Ești acolo, ă, ă, cu el!”, a mai declarat Doina Teodoru.

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru: „Trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”

Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu

Chef-ul a fost multă vreme discret cu viața lui amoroasă și a preferat să nu vorbească despre relațiile în care a fost implicat. Chiar și pe aceasta a ținut-o, o perioadă de timp, departe de ochii publicului.

Înainte să îl cunoască pe partenerul ei, Doina Teodoru nu știa foarte multe informații despre el. Cu toate astea, actrița a povestit o întâmplare amuzantă care are legătură cu faimosul chef.  „Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere.

Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mărturisit Doina Teodoru.