Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru: „Trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru și juratul de la Chefi la cuțite trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar marea lor încercare a fost participarea la America Express, pe care au reușit să o treacă cu brio.

25 apr. 2023, 10:09
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru: „Trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Chiar dacă pare că are o viață profesională foarte aglomerată, Doina Teodoru spune că a știut mereu cum să își păstreze libertatea. Astfel că niciodată nu a fost angajată full time la vreun teatru, optează pentru contractele de colaborare și spune că în acest fel își permite să evolueze, dar și să-și trăiască viața după bunul plac.

Citește și: Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul

Foarte curând reapar. Sunt destul de activă în teatru. Am foarte multe spectacole, dar în curând o să încep filmările pentru un serial. Încă nu am început filmările, dar vor fi detalii cât de curând. Nu există doar personaje negative și personaje pozitive. Este o paletă mult mai largă.

Eu mă simt bine în toate personajele mele, pentru că sunt ale mele, și fac cumva să mă simt bine în toate. Ce să zic? Fiecare personaj scoate la iveală ceva din tine până la urma urmei pentru că trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat.

Eu lucrez de când mă știu pe colaborare, nu am vrut să mă angajez niciodată în teatru pentru că îmi place să am un program flexibil și să mi-l fac pe cât posibil cum îl vreau eu. Călătoresc foarte mult, în spectacolele în care joc mereu suntem pe dublu rol tocmai ca să ne dea puțină libertate și mi se pare mult mai ok așa pentru mine”, a spus Doina Teodoru, conform Ego.ro.