Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viaţa personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei apreciaţi chefi din România. Juratul show-ului culinar este destul de discret în legătură cu viaţa sa personală, astfel nu se ştiu foarte multe în legătură cu acest subiect.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 11:34
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viaţa personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”

Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut.

În  general,  miros  dezamăgirile  de  la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat„, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Viva.ro.

„Marea iubire” a lui Cătălin Scărlătescu, apariţie surpriză la Chefi la cuţite

Cătălin Scărlătescu a avut parte de una dintre cele mai mari surprize din viaţa lui. „Marea lui iubire” şi-a făcut apariţia la Chefi la cuţite, a gătit rulou din piept de pui şi s-a prezentat în faţa celor trei juraţi.

Rita Brăilescu este o pensionară ieșită din comun, care reușește să atragă privirile tuturor cu modul în care arată, dar și cu energia debordantă de care dă dovadă. „De un deceniu mă ocup de Cătălin Scărlătescu. Avem o relație specială”, a dezvăluit concurenta în vârstă de 67 de ani.

Citeşte şi: Ruxy Opulenta a făcut show la Chefi la cuţite. Cum au reacţionat juraţii când au văzut „pooramisul” pe care l-a preparat

Cu o super rețetă de rulou din piept de pui, Rita Brăilescu a sperat la un rezultat cât mai bun de la jurații emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce cauți, mă, aici?! Rita este marea mea iubire. E cea mai longevivă relație a mea. Rita are grijă de casa mea. Ne cunoaștem de mulți ani”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.