Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, concurent la Chefi la Cuțite. Fiul actorului, dezvăluiri savuroase despre familia sa

Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, și-a făcut apariția în fața juraților de la Chefi la Cuțite, ca să-i impresioneze cu o rețetă nemaipomenită.

21 mart. 2024, 08:42
Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, concurent la Chefi la Cuțite. Fiul actorului, dezvăluiri savuroase despre familia sa

Cătălin Țociu și-a făcut curaj și s-a prezentat la Chefi la Cuțite, sezonul 13, unde a făcut dezvăluiri savuroase, „că la America Express n-a apucat să spună prea multe, din cauza tatălui”. Fiul actorului a venit alături de soție și de copii.

„Chiar îmi place meseria de bucătar, părinții mei au avut restaurante tot timpul. Nu pot să zic că au fost niște afaceri reușite, dar sunt un copil crescut în restaurante, dormeam pe scaune”, a dezvăluit concurentul.

Citește și Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere: „Ajungi la o maturitate a vârstei”. Vedeta nu a sărbătorit ca pe vremuri

Cătălin Țociu le-a gătit juraților somon în crustă de măsline cu sos sweet chilli.

„Mi-am dorit din tot sufletul să mă fac bucătar, pentru că la noi în casă se gătește non-stop și la noi în casă cine să gătească altcineva dacă nu tata? Atât! Nici acolo n-ai loc de el. Dar el gătește extraordinar de bine. De acolo a pornit pasiunea mea. Am absolvit cursurile de pizzer, am fost ucenic apoi într-o pizzerie și soarta a făcut să ajung la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini, unde m-am bătut cu italieni la ei acasă. Am reușit să iau locul 8 în lume cu o pizza desert. Am făcut cursurile de bucătar, și apoi m-am angajat ucenic, după care am ocupat poziție. În momentul de față nu mai lucrez, dar nu m-am lăsat de gătit”, a zis concurentul, care a oferit detalii despre podcastul său numit „La Țocii”, unde gătește pentru invitații săi.

Care e cel mai mare vis al lui Cătălin Țociu

Fiul celebrului actor a dezvăluit că visul lui este să dețină propriul restaurant și că vrea să ajungă cât mai departe în competiția culinară.

„Am avut zile în care nu am mâncat nimic. Am avut ocazia să mâncăm viermi. Am slăbit în jur de 11 kilograme”, a spus Cătălin Țociu.

Chefii au fost curioși să afle ce gust are viermele mâncat de el, dar și alte detalii din viața acestuia. La final, verdictul i-a adus trei cuțite și șanse de-a merge mai departe.

Citește și Aurel Pădureanu va fi bunic. Fiul Corneliei Catanga va deveni tată: „Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ca eu să nu mai fiu singur”