Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere: „Ajungi la o maturitate a vârstei”. Vedeta nu a sărbătorit ca pe vremuri

Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani și a mărturisit că a fost un pic tristă, dar soțul ei a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze, printr-un mesaj pe care i l-a transmis. Oana nu a mai sărbătorit ca pe vremuri, preferând să iasă în oraș cu o prietenă foarte bună.

20 mart. 2024, 22:38
Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere: „Ajungi la o maturitate a vârstei”. Vedeta nu a sărbătorit ca pe vremuri
Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere

Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere. „Ieri am fost puțin tristă, nu pentru că fac vârsta de 45 de ani și am îmbătrânit sau așa, dar pentru că timpul trece prea repede. Pur și simplu, te gândești… sunt de 25 de ani cu Viorel. Anii ăștia au trecut foarte, foarte repede. Bine, au fost și plini de evenimente de tot felul, bune, rele, dar astăzi mi-am revenit și mi-a plăcut mesajul pe care mi l-a zis Viorel.

A zis (n.r. Viorel Lis): ‘Oana, nu te mai gândi la vârstă, vârsta este doar un număr, sufletul contează și o femeie cu sufletul tău, cu suflet bun, va fi apreciată și admirată și la 60 de ani’ și mi-am revenit. Da, de aseară, normal, de la 12 noaptea”, a măturisit Oana Lis, pentru Antena Stars.

Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere

Vedeta a mărturisit că nu a petrecut ca în anii precedenți, preferând să iasă în oraș alături de o prietenă. „Ideea e că după o vârstă oamenii din jurul tău devin din ce în ce mai puțini, dar sunt de calitate superioară, ca să zic așa. Nu mă deranjează că nu mai am petrecerile mari dinainte.

Nu simt nevoia asta. O să ies cu o prietenă în oraș, să mâncăm ceva bun, cum îmi place mie să sărbătoresc. Ajungi așa la o maturitate a vârstei și îți dai seama că lucrurile importante sunt familia, sănătatea, pur și simplu să fii bine în fiecare zi”, a adăugat vedeta.

Citește și: Oana Lis, momente de panică, a venit ambulanţa pentru Viorel Lis: „Sunt zombie. Am fugit la medic, mă duc repede să iau compensatele, că se termină luna”

Oana Lis, sfatul unui mariaj de durată

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda gurilor rele care nu le-au dat prea multe șanse relației lor. Vedeta susține că cel mai important într-o relație este comunicarea. În exclusivitate pentru Spectacola, Oana Lis a mărturisit că cel mai important lucru într-o relație este să nu te pui la somn supărat pe partenerul de viață.

La început este perioada aia în care totul este roz și frumos, dar după este foarte important să rămână respectul și am văzut că relațiile în ziua de astăzi se termină atunci când dau de greu, adică oamenii nu trec peste frustrări, peste probleme.

Cel mai important sfat pe care pot să îl dau este să nu te culci seara certat. Trebuie să discuți, să comunici. Astfel, fiecare să stea la casa lui și dacă nu mai vrei, îl blochezi peste tot și la revedere. Nu este ok”, a mărturisit Oana Lis.

Totodată, soția lui Viorel Lis a precizat că este foarte important să existe comunicare în relație. Deși este împreună cu Viorel de 25 de ani, Oana Lis recunoaște că nu s-a plictisit niciodată și în continuare fac lucruri frumoase împreună.

Sunt convinsă că sunt și oameni care își doresc relații, dar nu știu ce se întâmplă atunci când se întâlnesc. Viața este o luptă, orice relație este o luptă, trebuie să comunici. Chiar și cearta este o comunicare. Este mai bine să discuți contradictori, decât să nu vorbești. Eu nu m-am plictisit. După 25 de ani cu Viorel, noi nu ne-am plictisit. În continuare râdem, facem mișto unul de celălalt, glumim. Comunicarea este cea mai importantă”, a mai spus soția lui Viorel Lis.