Cătălin Tolontan: Raed Arafat va ajunge la DNA în dosarul Colectiv

Jurnalistul Cătălin Tolontan a declarat că joi a fost o ședință foarte tensionată la sediul ISU, în care pompierii au afirmat că secretarul de stat în MAI Raed Arafat i-a trădat și i-au cerut acestuia să demisioneze. În plus, mai spune Tolontan, Raed Arafat va ajunge la DNA, la audieri.

26 nov. 2015, 21:05
Cătălin Tolontan: Raed Arafat va ajunge la DNA în dosarul Colectiv

Am aflat de la avocați că Raed Arafat va fi chemat ca martor la DNA în dosarul Colectiv, ca să spună de unde știa că statul nu e absolut deloc vinovat, ci doar privații, cei care au pus artifciile, cei care dețineau clubul, așa cum a declarat imediat după tragedie. A mutat atenția către o anumită zonă. Noi n-am reușit să depistăm omul sau instituția care i-a spus asta. E un mister cum de a știut atât de repede„, a spus Cătălin Tolontan, potrivit stiripesurse.ro.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat, miercuri, că nu demisionează din funcţie. Raed Arafat a explicat că nu are de ce să demisioneze, pentru că nu consideră că a greşit, iar o astfel de decizie acum ar însemna că fuge de răspundere. Oficialul MAI a arătat că, că dacă şefii lui consideră că a greşit, îl pot demite.

Şefii ISU București-Ilfov au fost aduşi, miercuri, cu mandat pentru audieri la DNA. Inspectorul şef colonel Mihai Mirel Guţă, prim-adjunctul locotenent colonel Orlando Schiopu şi adjunctul locotenent colonel Giani Aldoiu au fost suspendaţi, miercuri dimineaţa, din funcţie, la aproape o lună de la tragedia din Colectiv.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş, mesaj pentru Arafat şi Tobă: „Nu mă grăbesc să judec un om, dar nu EXCLUD nicio măsură”