Cătălin Zmărăndescu, alături de familie la ferma din Târgovişte: „Avem aproape 100 de păsări”

Cătălin Zmărăndescu, împreună cu soția și fiica lor s-au mutat la Târgoviște anul trecut. Acum, celebrul luptător MMA are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 09:15

De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă.

Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută …la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge„, a declarat Cătălin pentru Click.ro.

Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară

La vârsta de 47 de ani, Cătălin Zmărăndescu se pregătește să devină din nou tată. A patra oară! Din prima căsnicie, acesta are doi copii mari, Alexandra și Mihai, iar cu actuala soție, Luiza, are o fetiță pe nume Matilda Victoria, în vârstă de 1 an și 8 luni.

Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, a spus, fericit, Cătălin Zmărăndescu.