Cătălina Galer, numită consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea Cătălinei Galer în funcţia de consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, începând cu data de 1 august.

30 iul. 2021, 17:12
Cătălina Galer, numită consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale

Galer va fi consilier de stat în cadrul Departamentului Relaţii cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă. Ea îl înlocuieşte pe Andrei Muraru, care a devenit ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Pe 13 aprilie, Cătălina Galer a fost numită în funcţia de membru în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială pentru un mandat de 4 ani.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat atunci decretele privind numirea Cătălinei Galer şi a Ioanei-Irina Rusu în calitatea de membri în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială.

Cătălina Galer şi Ioana-Irina Rusu au fost numite în această calitate pentru un mandat de 4 ani.

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) este un organism de interes public înfiinţat de Guvernul României prin Legea nr. 129/1998. Domeniile principale pe care le vizează activitatea FRDS sunt: incluziune socială, dezvoltare socio-economică, egalitate de şanse, combaterea sărăciei, dezvoltare comunitară, educaţie.

Citeşte şi: Dan Barna, declarații halucinante în scandalul CFR: „Nu e nici prima, nici ultima dată. Trenul a ajuns până la urmă la destinație. Situația se poate repeta. Pentru mine subiectul e închis”